Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondjátok már meg ti nők, légyszíves, mert nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy ti nők mért nem válaszoltok egy "szia, lenne kedved ismerkedni" levélre? Mégis hogy máshogy lehetne kezdeni egy ismerkedést?
5! igazad van, de az sok mindentől függ, szóval az nem jön be mindenkinél
kedves kérdező! nem tudom, mindegyik ilyenre válaszoltam, mert nem ebből vonok le következtetést, de sajnos sokan igen N
Én ilyesmikre nem szoktam semmi választ kapni. A zárójeles részek személyes információt tartalmaztak rólam, azokat most töröltem.
"Kedves hölgyem, nagyon szimpatikusnak tűnsz, szívesen megismerkednék veled.
Én egy 23 éves srác vagyok, (xyvárosban) élek és (xyvárosban) tanulok az (xy egyetemen). Szabadidőmben szeretek olvasni, habár ki nem? Szeretek sportolni, elsősorban a szabadban űzhető sportokat túrázás, futás kedvelem, mert imádom a természetet, habár a hideget utálom szóval most inkább a meleg szobát részesítem előnyben. Ami a természetemet illeti egy megfontolt (néha túl megfontolt), intelligens, őszinte és művelt fiatalembernek tartom magam. Mindezeken felül megrögzött romantikus és álmodozó vagyok, de ha nagyon muszáj azért leszállok a földre. Kicsit régimódi vagyok, néha úgy érzem, hogy legalább húsz évvel korábban kellett volna születnem.
Ami a külsőmet illeti, átlagos magasságú, vékony srác vagyok, tipikus futó alkat. A hajam barna, a szemeim szürkék.
Mit is írhatnék még magamról? Szeretem a rockot és a szimfonikus metált, kedvenc kajám a pacalpörkölt, és kedvenc színészem Sir Anthony Hopkins, és otthon van egy (xy macska név) nevű, meglehetősen pofátlan macskám.
Azt hiszem ennyi elég lesz belőlem.
Akkor mesélsz te is valamit magadról? Hol tanulsz? Mit szeretsz szabadidődben csinálni? Mi a kedvenc könyved? Szeretsz sportolni?
Üdvözlettel:"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!