Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell minden nőnek kedveskedni ahhoz, hogy szexelhessek velük?
Mert a nők szociálisabbak, és nem izgulnak fel pusztán egy pasi látványától, hanem le kell venni bennünket a lábunkról.
De elárulok még egy "titkot": ha lefutod a "kötelező" köröket, és a nő jól érzi magát a bőrében, akkor sokkal jobb az ágyban is, ellenben, ha csak simán közlöd, hogy szexre kell, akkor guminővé degradálod és úgy is fog viselkedni. Magyarán: ha JÓ szexet akarsz, és nem csak reszelést, akkor nem árt férfiként viselkedni. Tudod, minden nő pont annyira nő, amennyire a mellette lévő férfi férfi (és fordítva is igaz).
Ott van elba szva,hogy an ők túl emocionális lények. Túlságosan túllihegik az ismerkedést, és sajnos kevés kivétellel szerelem nélkül nem megy nekik a baszó
A szerelem bennük meg zömében csak ismerkedés alapján jön meg.
Nekik sajnos kell a belső szimpátia is.
Jellegüknél fogva gyenge fos a zöme, és félnek, cidriznek az idegen paliktól, fénlnek hogy szarrá erőszakolják őket, félnek ,hogy megtépik a seggüket, vagy elkapnak valami nemi betegséget esetleg, illetve eladják őket külfőldre szexrabszolgának. Ezért inkább ismerkednek a nagy paranoiájukban. apa ezt nevelte beléjük.
Másik magyarázat az lehet,hogy nem szeretik a ribanckodást, és azt a látszatot akarják kelteni,hogy ők nem azok, ezért kéretik magukat, eljátszák a főnyeremény szerepét, akiért a csicskáknak illik versengenie.
Ennyiről van szó.
Ez a jelenség nekem se tetszik, útálok udvarolni,, a világ legunalmasabb dolga, nekem azonnal szex kell! Tökölés nélkül. Én meg is oldom, megyek prostihoz, és ott tényleg nem kell igazán semmit se tenni, csak amit én akarok! Oda nem kell a felesleges képmutatás, oda nem kell remek személyiséget villantani, megjátszani.
Szívemből szóltál kedves utolsó, a kérdést olvasván elhatároztam hogy kifejtem hajszál pontosan ugyan ezt amit te most leírtál, de így már csak kiegészíteném :
A nők nem racionális, hanem érzelmi lények. Nem szeretnek a lényeggel foglalkozni és rohadt sok időt ölnek felesleges részletekbe, ahogyan ez a szexnél is van. És tényleg a neveltetés a központi dolog ami miatt ez van, nem akarnak ribancnak tűnni ezért ezt a szart csinálják. Bezzeg teljes mértékben elvárják ha járnak egy pasival az pontosan olyan legyen és mindent úgy csináljon ahogy ők elvárják. Egy f*szt. Kb. a nők 90% a csak erre jó vagy találsz racionális nőt aki nem egy képmutató álszent kurv@, vagy marad az igazi kurv@.
Így van, tudod ez náluk egy "védelmi mechanizmus" ként lett belenevelve az elméjükbe.
Ezek az apjuk majma lányok ezeknek nagyon "ki lett mosva az agyuk" tudod ,ez a ne állj szóba idegenekkel kincsem... féle dumák, és tessék itt az eredménye.
Miket olvasol itt is pl.: Maca írja: Én biztos szóba nem állnék idegenekkel, útcán nem is szoktam ismerkedni, elhajtom a francba, szórakozzon ám a tudod kivel, nekem kimondottan a baráti társaságom által szokott kialakulni a kapcsolataim stb.... Ezek a dumák mind ebből erednek.
Félnek ,fosnak cidriznek!
Azok a ribancnak nevezett lányok pedig nem kapták meg a szülőktől az agyukba ezt a nevelési gátat, őket az útca nevelte, mindig azzal álltak le akivel ösztönösen akartak ismerkedni, helyszíntől függetlenül, mindegy,hogy idegen volt, vagy valami társaságának a vonzata. Nyitottabbak ezáltal. Így nyilván több partnert, több faszt is fogtak már.
A bírkává nevelt nők meg zárkózottak, állatira szűrnek, szelektálnak, és a külsőségek mellett ezeknek extra nagyon fontosak a számukra megfelelő belső tulajdonságok is.
Ezért erőszakolják állandóan ezt a szerelem kell nekik maszlagot, meg ezt a randi minimum két hónapig, majd utána szétpakolja a virgácsait végre.
Te pedig vághatsz jópofát neki két hónapig, meg beszélgethetsz vele arról,hogy mi a kedvenc színe és miért...
Hát velem ezt nem játszák el. Nekem pina kell, nem bájolgás. Ezért ösztönszerűleg kerülöm az ismerkedős féle nőket. Nekem kurvi kell!
Ha szerintetek védelmi mechanizmus, akkor az, hogy a saját antiszociálisságotokat (mert nem tudtok és akartok férfiként viselkedni), és ezért a nőket hülyézitek le, ez mégis micsoda?
Nos, én nem vagyok híve a két hónapig randizgatásnak, volt már jópár szexuális kapcsolatom életemben, és az alapján állítom, hogy van jó szex, meg van sz*r szex. Jó a szex azzal, aki mellett nőnek érzem magam (azt érezteti velem, hogy nő vagyok), és ehhez nem kell 2 hónapig udvarolni, néha 5 perc is elég. És vannak a töketlen, béna balfékek, akik csak azt várják, hogy vágja már magát hanyatt a nő, aztán reszelhessenek - erre egyszerűen nem tudok jobb szót, ez tényleg reszelés, számomra nincs benne semmi élvezet.
És őszintén sajnálom azokat, akiknek még nem volt részük igazán jó szexben, a saját önzésük miatt, mert ég és föld a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!