Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell minden nőnek kedveskedni ahhoz, hogy szexelhessek velük?
Figyelt kérdés
Miért nem lehet nyíltan megmondani a nőknek, hogy szeretem a szexet és nem érdekelnek a hülyeségeik? Miért nem tudják ezt elfogadni?2013. ápr. 18. 09:14
2/20 anonim válasza:
Fogalmam sincs.De én is elhajtanálak a halál f.szára.Ez már csak így megy 26L
3/20 anonim válasza:
az elet nagy kerdesei...
ha megtalalod a valaszt akkor szolj nekem is :)
4/20 anonim válasza:
Azért mert a sütőt is előmelegíted mielőtt beteszed a pitét :) Ez az egész egy játék, aminek az a lényege, hogy vonzalmat keltesz a nőben. Incselkedsz vele, kétértelmű megjegyzéseket teszel, megérinted néha de aztán elhúzódsz stb. Fontos az is, hogy ne akarj megfelelni a csajnak, lássa rajtad, hogy nem halsz bele ha esetleg nem jön össze az este és jól érzed magad a bőrödben nő nélkül is. Amit te írtál azt én így képzelem el "Szia, nagyon tetszel, szexelünk?" Hol ebben az izgalom, a titokzatosság, a szenvedély és még sorolhatnám....hát sehol.....még férfiként sem élvezném, ha ilyen könnyű lenne összeszedni egy csajt.
5/20 anonim válasza:
Nem kell kedveskedni. Fizetni is lehet. Pont erre találták ki ezt a szolgáltatást.
6/20 anonim válasza:
Mert ronda vagy mint a bűn és a csajok okádnak tőled.
7/20 anonim válasza:
mert miért kellene, hogy csak úgy felizguljon rád?
8/20 anonim válasza:
A prostinak nem kell kedveskedned. Csak fizetni. Valamit valamiért. :D hajrá.
9/20 anonim válasza:
nem kell mindegyiknek. nem jársz discoba?
10/20 anonim válasza:
Ez van, túl egyszerű és költségmentes, és időpazarlás mentes lenne, ha csak ennyiről szólna a dolog, hogy megtetszetek egymásnak és "dugunk?" Még ha csak pár óra de egy kis történet kell hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!