Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jó szöveggel lehet odamenni egy tuti jó kiscsajhoz, ami biztos megfogja és nem hajt el?
"Sok lóvém van,és Porsche a garázsban"
A csaj onnantól a tiéd.
azok a csávók akik egy jó szöveggel akarnak oda menni valakihez szépen el lesznek hajtva :)
kérdéses, hogy éppen a csaj nem éppen a jó szövegre bukik!?!
eredetinek egyedinek és titokzatosnak kell lenned, nem pedig szöveggel oda menni..azt senki sem eszi meg! Valamivel fel kell keltened a figyelmét az meg már a ti titkotok ezt, hogy ,,mívelitek" ! Sikerült felkelteni a figyelmét ami által szimpatikus leszel kicsit húzod előtte a mézes madzagot szemmel és rákap akkor sínen vagy és lehet gondolkodni milyen egyedi dumát löksz neki! Trükközés....
Én lányként azt mondom, hogy tudj meg a lányról mindent és idézzél a kedvenc írójától, daljából.
Olyanból amiből tudni fogja, hogy fontos neked ő
Hát, pont erre akarok célozni én is. Ez az egész egyfajta ördögi körként működik, és pontosan ezek a dolgok veszik, vagy vehetik el valakinek a bátorságát, hogy egy idegenhez kellene odamenni, tehát szerintem ez a fő probléma. Éppen elég kíhívás az, hogy az ember megküzdjön a belső feszültség által okozott tünetekkel.
Ez az egész gyakorlatilag olyan, mint egy szerencsejáték. Ahhoz, hogy bárki el tudjon indulni, és meg merjen szólítani valakit, ismerni kéne az illető lányt legalább egy kicsit, és ez alapján már el lehetne dönteni, hogy mi tűnik járható útnak, és merre lehetne elindulni. Akkor már nagyjából fel lehetne mérni, hogy milyen közeledési, kezdeményezési stílus fekszik neki. De hát sajnos éppen ez a baj, hogy idegen személyről van szó. Sok lehetőség az nincsen, és enélkül sajnos sötétben tapogatózik az ember.
Többen írtak vicces dolgokat. Hát, itt megint ugyanott vagyok, amire fentebb utaltam, hogy ami az egyik lánynak jópofa szellemeskedés, az egy másiknak már talán idétlenkedés, és így tovább. Mindemellett vállalni kell egy esetleges durva elutasításnak a kockázatát. Ha valaki ezt meg akarja tenni egy ismeretlen lánnyal, akkor valami olyan szöveget kellene kitalálni, amiben nincsen semmi feltűnő dolog. A humor az ráérhet később is, ha az illető fiűnak szerencséja van. Szóval, mindent egybevetve, szerintem nagyon nehéz ez az állapot, nem igazán lehet itt okosnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!