Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért érzem azt, hogy így nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy így nem lehet esélyem a lányoknál?

Figyelt kérdés
16 vagyok (és amit írok azt KOMOLYAN ÍROM(!!!!) nem kamuzok) és én vagyok az egyetlen az ismerőseim közül (meg még 2 srác) aki nem akar lerészegedni minden buliban, egy jointot, meth-et stb-t eltolni, vagy pedig cigizni. Ezzel nem azt mondom, hogy nem ittam még soha, de tudtam mértéket tartani és kb 4-5 kortynál többet nem is ittam. Azonban azok akik a felsorolt dolgokat csinálják, viszont már több barátnőjük is volt. És nem lehet erre azt mondani, hogy mert rondák vagyunk mi hárman, mert azok között akik a felsoroltakat csinálják, van egy nagyon csúnya, bunkó, h**ye fiú, akinek van egy nagyon csinos barátnője. Szóval egy kicsit össze vagyok zavarodva.
2013. ápr. 17. 19:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
am 7es vagyok 15/L, és nem hinném h nem most nem találna, ha meg most tanul és arra megy h sok pénze legyen,. akk megint ott van h egy plázacicát talál aki a pénzért van Vele:) simmán kereshetsz már most lányokat:)
2013. ápr. 17. 20:04
 12/22 A kérdező kommentje:
11-es szóval akkor te olyan lány vagy mint amit leírtál? Ez azért megnyugtat, hogy vannak még normális lányok is.
2013. ápr. 17. 20:07
 13/22 anonim ***** válasza:
Oo.. engem is h normális fiúk.. am meg sok ilyen lány van, inkább fiúból ritka:)
2013. ápr. 17. 20:11
 14/22 A kérdező kommentje:
Pedig én lányból kevesebbet ismerek. Lányból összesen 3-at ismerek fiúkból 6-ot, de csak azzal a 2-vel jövök ki jól.
2013. ápr. 17. 20:17
 15/22 anonim ***** válasza:

"am meg sok ilyen lány van, inkább fiúból ritka:)"

Nem, nincs sok ilyen lány, aranyom. Orvosi egyetemre járok, egész eddig azt hittem, hogy csak én vagyok akkora lúzer, hogy nem találok normális nőt, de sorra derül ki, az évfolyamtársaimról, hogy még életükben nem volt normális kapcsolatuk, mert nem találnak normális lányt. Mert NINCS!

2013. ápr. 17. 20:19
 16/22 A kérdező kommentje:
Utolsó: Szerintem azért ennyire nem kéne megvédeni a fiúkat. Van köztünk is szép számmal olyan aki már délelőtt suliban seggrészeg vagy szétszívta magát azzal az indokkal hogy csak így tudja elviselni a sulit.
2013. ápr. 17. 20:28
 17/22 anonim ***** válasza:
Hát most így belegondolva lehet h télleg inkább a fiúk vannak többen:)
2013. ápr. 17. 20:41
 18/22 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyjából egyenlő arányban vannak.
2013. ápr. 17. 21:10
 19/22 Pityupocse ***** válasza:

óó hát itt már nagyon sok okos ember van előttem, de hadd csatlakozzam én is, kivételesen non troll tanáccsal.

A nagyon ronda barátodnak azért van csinos, vagy dögös, barátnője, mert más felfogása van. Míg te problémázol azon, hogy vajon leszólítsam, vagy táncoljak vele, ő valószínűleg odamegy és 10 centiről az arcába küldi az aznap elfogyasztott maláta párlat keltette íncsiklandó illatát, ezzel elkábítva a kiszemelt áldozatot.

Jó a vége, lehet nincs mindig így de, a többi igaz.

2013. ápr. 17. 22:44
 20/22 anonim ***** válasza:
De hol ismerkedsz? nem bulikban kéne:) Inkább vonaton, buszon.. vagy suliban:D
2013. ápr. 18. 06:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!