Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy így nem lehet esélyem a
lányoknál?
Figyelt kérdés
16 vagyok (és amit írok azt KOMOLYAN ÍROM(!!!!) nem kamuzok) és én vagyok az egyetlen az ismerőseim közül (meg még 2 srác) aki nem akar lerészegedni minden buliban, egy jointot, meth-et stb-t eltolni, vagy pedig cigizni. Ezzel nem azt mondom, hogy nem ittam még soha, de tudtam mértéket tartani és kb 4-5 kortynál többet nem is ittam. Azonban azok akik a felsorolt dolgokat csinálják, viszont már több barátnőjük is volt. És nem lehet erre azt mondani, hogy mert rondák vagyunk mi hárman, mert azok között akik a felsoroltakat csinálják, van egy nagyon csúnya, bunkó, h**ye fiú, akinek van egy nagyon csinos barátnője. Szóval egy kicsit össze vagyok zavarodva.
- utálok részegekre vigyázni, mégis néha meg kell tennem a saját biztonsága érdekében
- nem kell olyan srác, aki már végigment a fél városon
akkor szerinted én milyen helyzetben vagyok??
nagyon kevés ilyen van, örülj neki, hidd el, hogy van, aki megbecsüli
16/L
2013. ápr. 17. 19:14
2/22 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb, hogy ha kiröhögöm őket az miatt mert én nem bahtam be, viszont ők széthányták magukat (amivel menőznek) akkor meg én vagyok lebahva, hogy nem bahok be semennyire.
2013. ápr. 17. 19:19
3/22 poiu válasza:
Őrültek között nem könnyű normálisnak maradni, de megéri.
2013. ápr. 17. 19:31
4/22 anonim válasza:
nem tudom... én nem szeretem, ha lehánynak, pedig már többször előfordult, és szerintem nem menő
és nem vagyok egy ocsmányság, úgyhogy ha én is "bebahok", akkor annak nem biztos, hogy jó vége lenne...:/
de legalább, ha csupa hányás vagyok, senki sem közeledik :D
2013. ápr. 17. 19:31
5/22 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy megéri? Eddig semmilyen előnyöm nem származott belőle sőt! Max emlékszek mindenre ami megtörtént.
2013. ápr. 17. 19:35
6/22 anonim válasza:
Nálunk is hasonló a helyzet, 1 fiú van az osztályban aki bár iszik, de magába vedel, nem megy bulizni, és le se szarják a lányok, de nálunk mondjuk akik isznak azok közül is inkább csak azokkal foglalkoznak, akik kimondottan jóképűek és/vagy gazdagok. Én szoktam inni elég rendesen és nem vagyok egy jó gyerek mégsem szeretnek ezért a lányok, mert nem vagyok se jóképű, se gazdag.
2013. ápr. 17. 19:47
7/22 anonim válasza:
Valóban azoknak van barátnője akik ezt csinálják, de hidd el, hogy azok a lányok olyanok is, akiket nem kell irigyelni. Ha ennyire pozitív vagy belülről ( mert ez mind csupa jó tulajdonság ) akkor nagy valószínűséggel Te is egy értelmes lányt találsz majd, csak idő kérdése:) !!
2013. ápr. 17. 19:50
8/22 A kérdező kommentje:
Hát remélem, viszont külsőre én se vagyok valami jó. Átlag alatt vagyok picivel, de nem vagy olyan nagyon csúnya. Volt már lány akitől megkaptam azt, hogy nem vagyok rossz (és nem rossz csajoktól :D ). Remélem előbb utóbb találok egy olyan lányt akit leírtál. Amúgy volt már ilyen lány, csak elég p***** volt.
2013. ápr. 17. 19:56
9/22 anonim válasza:
"Te is egy értelmes lányt találsz majd, csak idő kérdése:) !!"
Érsd harminc éves korodra talán lesz csajod. Sajnos ezek a tények. A nőknek az extrovertált partipöc.ök kellenek, mert a normális az uncsi. Tanulj sokat! Érj el magas pozíciót, keress jól és mutasd meg a sok sz@rházinak, hogy megéri normálisnak lenni, és hogy ők nem érnek semmit! Én ezt teszem.
2013. ápr. 17. 19:59
10/22 A kérdező kommentje:
Tehát Foerever alone leszek? Hát azt hiszem úgy se elég izmos még a jobb kezem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!