Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiúcska Facebook-on...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bresalio Nagy kérdése:

Ha egy fiúcska Facebook-on azt írja ki magáról, h a nők érdeklik, mennyi az esély arra, h a valóságban mégse legyen full heteró? . XS

Figyelt kérdés

Lehet, h hülye kérdésnek látszik, de azért ne csapjuk le sztereotip módon rögtön azzal, h 0... xSS

Már egy ideje csodálok egy gyönyörű fiúcskát, akivel van egy kevés közös óránk. De a nevét se tudtam, meg nem is sikerült még beszélnem vele, csak ilyen plátóian rajongok érte. És ma vagy 4 ember ismerőseinek a listáját néztem végig, míg a képe alapján megtaláltam Facebook-on - azért, h megtudjam, h azt írja ki magáról, h a nők az érdeklődési köre... xSS

Ez nagyon megviselt érzelmileg... Egyébként nagyon lágy vonású, finom mozgású fiúcskáról van szó, annyira finom mindene... Szóval tudom, h értelmetlen "következtetés", de annyira reméltem, h már legalább ő nem lesz heteró... xSS És így nem tudom feldolgozni ezt... Ha tényleg full heteró, akkor természetesen feladom. De amíg még bármi kis remény van rá, h ne így legyen, próbálok ebbe belekapaszkodni... Amíg még nem teljesen-tuti-egyértelmű és biztos... xS

És azt szeretném kérdezni, h így mennyi az esélye, h a gyakorlatban akár meleg legyen esetleg, vagy bi, vagy olyan, aki hajlandó fiúk iránt is nyitni, vagy legalább nekem kivételt tenni?... xS

Mert tudom, h sokan nem vállalják fel... És ez tart egy kis reményt... De mondjuk az, h egyértelműen és public-ra kiírja, kicsit több, mint ha vki semmit nem ír ki mondjuk... És lehet, h aki idáig eljut, az már ténynek veendő... xSS

Am faluban lakik a kis drága, ha ez számít...

2013. ápr. 16. 22:51
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Én magamnak is sokáig ez volt kiírva az érdeklődési körömhöz, holott évek óta rá sem néztem a csajokra, inkább az azonos térfélen figyelgettem... Szóval azok a betűk semmit nem jelentenek. Természetesen mivel a társadalom jelentős hányada heteró, jelentős esély van rá, hogy ő is közéjük tartozik.xD De még ne veszítsd el a reményt.
2013. ápr. 17. 16:42
 22/39 A kérdező kommentje:
Az utóbbiaknak ment a zöld kéz... xD
2013. ápr. 17. 19:21
 23/39 anonim ***** válasza:
83%

engem is kirázott a hideg ettől a fiúcskázástól az írásodból nekem egy vén perverz pedofil jutott eszembe :D

a kérdéshez meg nekem is az van kint fb-n hogy hetero vagyok aztán még se az vagyok

18/f

2013. ápr. 17. 21:47
 24/39 anonim ***** válasza:
93%
Igen nálam is ugyanez a szitu. Meleg vagyok, és vidéki. Nyilván nem fogom kiírni, hogy az egész iskola + akik ismernek ezzel szekáljanak. A mai társadalom még nincs erre felkészülve. (Legalább is amerre én járok, tuti nem :D) Szóval nyugi esély van, de nem feltétlen sok.
2013. ápr. 17. 22:44
 25/39 A kérdező kommentje:
Jaj, most ez csak egy szóhasználat... Én szeretem a "fiúcskát", mert tükrözi, h milyen aranyos... "bájos, karcsú és légies", ahogy tesóm fogalmazott... xDD Egyébként én 18 vagyok, ő meg 20...
2013. ápr. 17. 22:44
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban meleg, lehet, hogy tudja, de nem ismeri be, gyakorolná, de nem meri közszemlére tenni. Ezt nem lehet ezen tények alapján megítélni.

Egy pszichológus

(A fiúcska és az XS engem is kizökkentett az életvitelemből... főleg, hogy az XS esetében ruhaméretre gondoltam, minden egyes alkalommal...)

2013. ápr. 18. 15:50
 27/39 A kérdező kommentje:

Hát az XS egy ilyen egyéni hangulatjel. Amiről mellesleg le lehetne már szállni... Nem muszáj mindenkinek megjegyzést tenni rá... Csodálkozok egyébként, h ennyire senki se ismeri/használja rajtam kívül...

A fiúcskával meg mi baja van tényleg mindenkinek? Erről se gondoltam volna, h gáz lehet... Én ezt a szót találtam, ami a legjobban illett rá. Mi baja van vele azoknak, akiket "kiráz a hideg tőle", meg ilyenek?

2013. ápr. 18. 19:16
 28/39 anonim ***** válasza:
92%
Én vagyok az egyik fiúcskázos igazából nincs vele semmi bajom csak nekem fura én sose használom nem is hallom hogy más használná illetve ha rám mondanák ezt a szót néznék egyet nekem valahogy túl kisfiús
2013. ápr. 18. 21:27
 29/39 anonim ***** válasza:
71%
Én is használom a fiúcskát, mert a fiúcskás karakter jön be, mindig olyanokkal is jártam. (Lány vagyok.)
2013. ápr. 18. 22:19
 30/39 anonim ***** válasza:
74%
A fiúcska szót általában a vidéki vénasszonyok monják a kicsi 3-5 éves fiúcskákra. Az xsgre elôször én is ruhaméretre gondoltam de az nem illett oda ezért gondoltam hogy vmilyen szmájli lehet csak még sose láttam.
2013. ápr. 19. 02:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!