Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az átlagos fiúk miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos fiúk miért nem mernek kezdeményezni a "szép" lányoknál?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, hogy azok a fiúk akik kedvesek, aranyosak, normálisak, és nem úgy néznek ki, mint az ecsetfejű swagger páwák meg társaik, hanem normálisan öltözködnek, csak épp nem kiemelkedően jóképűek (ami nem baj), mindig megijednek egy "szebb", dekoratívabb lánytól. Alap járaton nem mernek kezdeményezni, vagy pedig vmi miatt úgy tekintenek rájuk, minht a szépségük egyenlő lenne a visszautasítással, vagy k*urvasággal. Ezt nem értem. Valamelyik nap is a metrón utaztam, és egy ilyen fiú volt a közelemben. Aranyos volt nagyon és nézett, szerintem próbált szemezni, de nem nyomulósan. Én viszont ahhoz túl félénk vagyok, hogy ezt nagyon viszonozzam. Azért visszapillantottam rá párszor, de mégsem jött oda. És ez nem csak az én esetemben van így. A legtöbb fiú nem ad magának esélyt.

2013. ápr. 16. 20:39
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim válasza:
100%

Az előttem hozzászólónak osztom a véleményét!

Én se vagyok egy helyes fiú, sőt kifejezetten az ellenkezője. Most leszek 21 éves és még nem volt barátnőm,ráadásul még az életembe nem adtam egy lánynak se puszit a szájára. Próbálkoztam már de mindent hiába. Valami okot mindig kitaláltak,hogy most azért nem mert….. egy ideig úgy voltam vele hogy vagy igazat mondanak, vagy véletlenek köszönhetően nem jött össze. De idővel mikor már a dolgok mögé láttam (rádöbbentem igazából ) miért is zárkóznak tőlem el a lányok, így már nem is nagyon próbálkozom! Sose kaptam semmiféle pozitív visszajelzést. Most nem arra gondolok,hogy ” tessék itt a számom ” hanem elég lett volna egy kedves gesztus,de némelyik még a fejét is elfordítja csak,hogy ne keljen köszönnie! 90% a külsőt nézi, miből mid- és mennyid van, ha meglátnak egy átlagos fiút egyből kinézik. Sajnos nekem ilyen tapasztalataim vannak, amiért se őket, se magamat nem hibáztatom csak akkor ne mondanák,hogy nem a külsőt nézik.

Van egy érdekes kis történetem egy lányról, elmesélni nem szeretném mert akkor egész kisregényt írnák :) Az egész arról szól hogy mennyi mindent megvettem és megtettem érte, aztán olyan szépen a szemembe hazudott, hogy azt még én se akartam elhinni.

2014. aug. 28. 19:49
 52/55 anonim ***** válasza:
Üdv- a srác a metróról.
2015. ápr. 6. 03:49
 53/55 anonim ***** válasza:
Nem feltetlenul. En pl nem felek a szep noktol, csak sajna a legtobb beletorzult a szepsegebe, ezert inkabb egy kevesbe szep de tisztabb lelku lanyt valasztanek.
2015. máj. 12. 02:02
 54/55 anonim ***** válasza:
Mert csak lekoptatnának minket. Ha nem vagyunk kőgazdagok, ablaküvegnek vagyunk nézve.
2015. júl. 21. 23:53
 55/55 anonim ***** válasza:
Minél szebb egy lány, annál pénzesebb fickó kell neki.
2018. márc. 31. 01:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!