Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos fiúk miért nem mernek kezdeményezni a "szép"
lányoknál?
Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, hogy azok a fiúk akik kedvesek, aranyosak, normálisak, és nem úgy néznek ki, mint az ecsetfejű swagger páwák meg társaik, hanem normálisan öltözködnek, csak épp nem kiemelkedően jóképűek (ami nem baj), mindig megijednek egy "szebb", dekoratívabb lánytól. Alap járaton nem mernek kezdeményezni, vagy pedig vmi miatt úgy tekintenek rájuk, minht a szépségük egyenlő lenne a visszautasítással, vagy k*urvasággal. Ezt nem értem. Valamelyik nap is a metrón utaztam, és egy ilyen fiú volt a közelemben. Aranyos volt nagyon és nézett, szerintem próbált szemezni, de nem nyomulósan. Én viszont ahhoz túl félénk vagyok, hogy ezt nagyon viszonozzam. Azért visszapillantottam rá párszor, de mégsem jött oda. És ez nem csak az én esetemben van így. A legtöbb fiú nem ad magának esélyt.
bár én is egy átlagos szürke egér lennék, de legalább nem magányos és olyan akihez oda se mernek menni
2013. ápr. 16. 20:48
12/55 anonim válasza:
Belőlem csak az érdeklődés hiányzik.Isten igazából lesz@rom,hogy van-e barátnőm vagy nincs.Ha nincs az még jobb is.Úgysincs túl sok szabadidőm és inkább pihenek,vagy tanulok,vagy bármi mást csinálok.
2013. ápr. 16. 20:48
13/55 anonim válasza:
Próbálkoznék én kérdező, csak nem látom értelmét egy jó pár kudarc után...
2013. ápr. 16. 20:56
14/55 anonim válasza:
En a csúnyáknál is próbálkoztam.De esélyt sem attak.Igaz nem élőbe próbáltam :D
2013. ápr. 16. 21:01
15/55 anonim válasza:
#10 általánosítás?? te maradtál egyedül!
2013. ápr. 16. 21:03
16/55 anonim válasza:
Ne akarj átlagos lenni kérdező, abba Te belepusztulnál. Én már egész jól megtanultam élni a tudattal, hogy így nem fogok kellene semmilyen nőnek, de neked ilyen lelkivilággal nehéz lenne.
2013. ápr. 16. 21:05
17/55 anonim válasza:
Mert tudják, h semmi esélyük nem lenne. Egy lány se jön össze olyan fiúval, aki csúnyább nála.
2013. ápr. 16. 21:10
18/55 anonim válasza:
Viccből. Mert esélyünk sincs náluk! Vagyis a 99,9%uknál nincs, azért az 0,1%ért meg nem éri meg próbálkozni.
2013. ápr. 16. 21:24
19/55 hyatt válasza:
Az aki ecsetfejű swagger páwa vagy mi :D az gondolom az a fajta aki bevállalós. Ő bepróbálkozik az összesnél, mert 0 kudarcérzése van. Nem nyomasztja és leszarja mások véleményét. Nem érdekli hogy a lánynak van e valakije vagy, hogy mit szól majd hozzá ha betámadják. Ezek azonnal odajönnek akár akarod akár nem. Kb ha véletlenül felé fújja a szél a cigifüstöt a melletted ülőktől már azt is egyértelmű jelzésnek veszi.
A másik véglet felé ahogy haladsz azonban a gátlások is úgy nőnek és annyit agyal mindenen, hogy végül rövidzárlatot kap. Ha ilyen fiúra vágysz a kezdeményezést át kell venned. Viszont vigyázz. Láttam már ilyen srácot aki a bizalmas viszonyban nyílik ki úgy ahogy nem kellene.
Melyik a jobb. Amikor a srác mindenkivel tapló csak veled nem, vagy aki mindenkihez kedves csak téged aláz meg folyton. Barátnőm nagyon megszívta az utóbbit.
2013. ápr. 16. 21:31
20/55 Antonius Caepio válasza:
Mert sokan egy külsőségeken alapuló kasztrendszerben gondolkodnak, ahol a "rondának" "ronda", az "átlagosnak" "átlagos", a "szépnek" pedig a "szép" jár. És ahol mindenkinek meg kell találnia a saját "szintjét".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!