Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az átlagos fiúk miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos fiúk miért nem mernek kezdeményezni a "szép" lányoknál?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, hogy azok a fiúk akik kedvesek, aranyosak, normálisak, és nem úgy néznek ki, mint az ecsetfejű swagger páwák meg társaik, hanem normálisan öltözködnek, csak épp nem kiemelkedően jóképűek (ami nem baj), mindig megijednek egy "szebb", dekoratívabb lánytól. Alap járaton nem mernek kezdeményezni, vagy pedig vmi miatt úgy tekintenek rájuk, minht a szépségük egyenlő lenne a visszautasítással, vagy k*urvasággal. Ezt nem értem. Valamelyik nap is a metrón utaztam, és egy ilyen fiú volt a közelemben. Aranyos volt nagyon és nézett, szerintem próbált szemezni, de nem nyomulósan. Én viszont ahhoz túl félénk vagyok, hogy ezt nagyon viszonozzam. Azért visszapillantottam rá párszor, de mégsem jött oda. És ez nem csak az én esetemben van így. A legtöbb fiú nem ad magának esélyt.

2013. ápr. 16. 20:39
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
jól összefoglaltad magában a kérdésben a választ!
2013. ápr. 16. 21:47
 22/55 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert amikor eddig próbálkoztam, mindig elutasítottak, ráadásul azok nem "szép" lányok voltak, bár a szépség szubjektív...addig nem volt gond, amíg nem láttak képet rólam. Azután annyi, többet nem írtak, ha én kerestem őket, kaptam az egyszavas válaszokat. Nem nézek ki jól ennyi, ezzel nem tudok mit csinálni.
2013. ápr. 16. 22:53
 23/55 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én alapból nehéz helyzetben vagyok, mert nem elég, hogy rondának érzem magam, de még alacsony és sovány is vagyok, szóval az a típus, akihez nem tudnak vonzódni a lányok, így én nem szoktam amúgy semmilyen lánynál sem próbálkozni, bár néha szemeznek velem fura mód szép lányok, de ezt ráfogom arra, hogy csak megbámul, mert egyedien ronda testi adottságaim vannak. Amúgy a legtöbb csaj levegőnek néz, mondjuk érhető. Ha egy szép lány kaphat magas, jóképű fiút, akkor minek érné be kevesebbel? Én logikusan gondolkozó ember vagyok, a logika pedig nem szokott hazudni. Azért volt már, hogy próbáloztam lányoknál, de egyiknek sem kellettem, mondjuk egy szép csaj volt, aki legalább jellemre is ért valamit, ő normálisan visszautasított, rá nem is haragszom, de volt egy másik, sajnocs ilyen kis tini r.bi, aki konkrétan kigúnyol meg megalázott, hogy mekkora orrom van, meg milyen ronda vagyok. Na ekkor történt meg, hogy én abbahagytam ezt a leszólítgatok lányokt dolgot, sőt olyan szorngásiam, félelmeim vannak, hogy utálok még utcára is kimenni, egy ronda senkinek érzem magam, kerülöm az embereket, ahgoy csak tudom. Van két jó barátom, velük vagyok csak biztonságban, akkor csak nem szól be senki, hogy milyen ronda vagyok és, ha beszól sem érdekel, mert laza meg hülye vagoyk olyankor. :D
2013. ápr. 16. 23:04
 24/55 anonim ***** válasza:
100%

Mert sok ember ugyan olyan gátlásos, mint te. És nem mindenki képes ilyenre.

[link]

"Azért visszapillantottam rá párszor, de mégsem jött oda"

Ennél azért szerintem több kell a te oldaladról is, egy sanda mosolyból nem nagyon jön le semmi.

Szóval valami ilyesmi:

[link]

[link]

2013. ápr. 16. 23:32
 25/55 anonim ***** válasza:
57%

Első válaszadónál a pont: Kapta a zöld kezet élből!!! Ahogy mások is írták, a lányok semmiféle esélyt nem adnak a fiúnak.

20:41, nem nyilvánvaló? Nincs sok lóvéd és sportkocsid. Ergo lúzer pasi vagy.

20:45, a jelenlevő lány mindig kivétel, nem tudtad? :DDD

21:24, erről van szó. Ha egy almának a 99%-a rohadt,nem fogod azért az 1%-ért mégis megenni. Van alapja az általánosításnak.

21:37, a kasztrendszer még úgy-ahogy érthető is, de a rusnya az még a rusnyának se kell :D

Végeredményben egyetértek azokkal, akik egyedül jobban érzik magukat. A barátnő nemcsak hogy baromira időigényes és pénztemető, de nagyon ingatag dolog is. Ha egy csajra akár csak 1 hónap időt is szánsz, és ez idő alatt még pénzeled is őt, a dolog végén ugyanott vagy ahonnan elindultál, csak kigórtál X ezer forintot az ablakon és még jól be is szptad. Akkor már jobban járok, ha egyedül vagyok.

2013. ápr. 17. 00:03
 26/55 anonim ***** válasza:
100%
#25 tudod ki fogja kikeresni, hogy melyik hozzászólásokra hivatkozgattál..
2013. ápr. 17. 00:19
 27/55 anonim ***** válasza:
100%

Ja, másold be inkább legközelebb.

Amúgy meg ne légy már ilyen pesszimista.

Kérdezőnek:

Félnek a visszautasítástól. Én is baromira utálom, inkább nem is megyek túl szép csajokra. Nekem nem éri meg. Persze aki jobban bírja nálam a szivattyút, annak lehet hogy megéri. Nem irígylem amúgy a jó csajokat a srácoktól, akik be tudják őket szerválni, mert úgy gondolom, ők meg is dolgoznak érte, nem csak az udvarlási, hanem később a járási szakaszban is.

"Alap járaton nem mernek kezdeményezni, vagy pedig vmi miatt úgy tekintenek rájuk, minht a szépségük egyenlő lenne a visszautasítással, vagy k*urvasággal."

Nem egyenlő ugyan, de közel egyenlő. A képlet az úgy néz ki, hogy a visszautasítás esélye egyenesen (vagy olykor exponenciálisan) arányos a szépséggel.

2013. ápr. 17. 02:23
 28/55 anonim ***** válasza:
100%

Oké, legközelebb bemásolom. Mindegy,akiknek szól, azok úgyis észreveszik :)

A pesszimizmus meg inkább realizmus. Tapasztalatból írtam azt,amit, közvetlen és közvetett tapasztalatból. Na meg aztán ott van az is, hogy ezek a szép csajok baromira el vannak szállva maguktól, és azt küldenek el az anyjukba akit akarnak, mert úgyis jut 500 másik, na érted. Akkor meg miért ne tennék meg? Nettó rosszindulatból bármikor megteszik. Ezért is mondom hogy egyik sem ér annyit hogy bajlódni kelljen ennyit miatta.

2013. ápr. 17. 02:30
 29/55 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem mindenki egyforma. Valaki minden nőben csak egy lyukat lát és lesz@rja hogy az épp mit mondd, hogy viselkedik, stb. Más meg próbálja megtalálni benne az értéket, ami nem csak az ágymelegítés.

Első bepróbálkozik mindennél mert egy lovat is megdugna ha női ruha lenne rajta, a második meg nem kezeli könnyen az elutasításokat így nem próbálkozik mindenkinél.

2013. ápr. 17. 09:29
 30/55 anonim ***** válasza:
Azért mert még az átlagos lányok is elutasitják az átlagos csajokat sokszor.
2013. ápr. 17. 12:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!