Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik olyan ronda férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan ronda férfi aki nem kell egy nőnek sem?

Figyelt kérdés

Én nem látom magamat rondának, de valahogy soha nem szemezett velem egy nő sem, soha nem küldtek felém jeleket. Pedig próbálkozok sokszor, de van hogy levegőnek néznek. Általában úgy el is mennek mellettem. Próbálok sok helyen leszóltani nőket, de általában még csak el se zavarnak, hanem mintha a falnak beszélnék. Elég kínos. Barátnőm 24 évesen még csak egy volt, az ő barátnői is mindig húzták vele hogy milyen csúnya vagyok és keressen valami vállalhatóbb pasit. Öltözködésemre, higiéniára sokat adok, úgy látszik hiába.

Van egy csaj, aki minden barátnőjének azt sírja hogy ő soha nem fog magának találni senkit, nem kell egy pasinak se. Már 2 éve egyedül van. Tényleg nem egy szupermodell, de én jól érzem magam vele, nekem nagyon tetszik. Próbálkoztam nála sokszor, próbálok a kedvében járni, de többször közölte hogy keressek "hozzám való" lányt. Az milyen? És továbbra is sír mindenkinek hogy ő egyedül van és nem kell senkinek.

Minden nő csak az adonisz pasikra bukik? Ha nem találnak akkor inkább egyedül maradnak, minthogy valakivel boldogok legyenek aki megbecsüli és szereti őket?

Most szerintetek lehet hogy reménytelen vagyok?

2013. ápr. 16. 15:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez nem a rondasághoz tartozik, de ha alacsony vagy pl. mint én a 170cm-el.. na az eléggé rontja az esélyeid a nőknél. Szerintem az alacsonyság elég nagy hátrány főleg ebben a magasság-centralizált világban (állás pozíciók, ismerkedés stb..) Egy alacsony embert egyszerűen nem vesznek komolyan, bármennyire is szeretné az ember..
2013. ápr. 16. 17:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Sok diktátor, elmebeteg akarnok és zsarnok volt alacsony...
2013. ápr. 16. 18:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Kérdező! Sokkal rosszabb alacsonynak lenni, mint rondának, hidd el. Ha csak ronda vagy az nem annyira esélytelen,,
2013. ápr. 16. 18:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Amúgy ez igaz. Annak a legrosszabb, aki a rondaság mellett még alacsony is. Sőt van ennél is rosszabb, ha alacsony, ronda és dagadt, mint én.
2013. ápr. 16. 18:56
 15/18 A kérdező kommentje:
171 cm alacsony vagyok. Akkor duplán vagyok "fogyaték" :(
2013. ápr. 16. 19:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez az sírjunk együtt testvéreim! :D

Egy alacsony, sovány, bűnronda szörnyeteg. 3:)

2013. ápr. 17. 00:22
 17/18 anonim válasza:
Én pedig egy sokkal rosszabb dologtól szenvedek,mégpedig attól,hogy egy magas(186cm)izmos,helyes gyerek lennék,de 2 éve egy focimeccsen eltört az orrom és rosszul forrt össze!16 éves vagyok és voltak barátnőim de úgy érzem csak az lenne megoldás ha megcsináltatnám az orromat amihez még 2 év kell.És ugye az a baj,hogy egy tök helyes,magas izmos,szőke,kék szemű srác lennék,ehelyett el van torzulva az arcom.És a saját hibámból :(
2015. ápr. 28. 18:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Létezik. Egy élőpélda vagyok rá......... Egy lánynak sem vagyok az esete..... Elállnak a füleim, és ez minden lányt zavar, emellett még kisfiús az arcom is........ :( 20/F
2017. febr. 2. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!