Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy pasi átvert miért ilyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi átvert miért ilyenek a férfiak többsége?

Figyelt kérdés
Van egy srác elhittem hogy különleges hazakisért aranyos volt aztán kiderült hogy modellekkel járt és mondtam neki hogy én nem tudok ilyen lenni és erre jaj ö elfogad meg megtenne bármit egy ilyen lányért .... aztán haverjaival ittak segíteni probáltam erre majdnem összeverekednek én szedtem le öket egymasról és támogattam az egyik haverját mert szegény full részeg volt a csávo ki akart szaladni a zebrán a piroson én meg akartam állitani mert jöttek a kocsik erre izombol orron vág véletlenül a haverja és erre a srác azt mondja hogy jaj erös kiscsaj kibirja mondom na jo kezd elegem lenni és mondtam neki üljünk le mert nagyon rosszul vagyok pedig semmit se ittam és nagyon szédültem erre ö besértödött h a masik jozan haverja leült mellém és kérdezte h jol vagyok e h akk legyek vele mondom te ölelgettél nöket a szemem elött aztan elment szo nélkül én neg majdnem összeestem és a haverja nagy nehezen hazavitt masnap ramir h nagyon rosszul esett neki meg h sajnálja jogy ott hagyott mondom oké megbocsájtok erre nem azt hallom hogy át akar passzolni egy haverjának mert én tul fius vagyok hát ne haragudjatok ha férfi olvaso is van mi a ....ért kell nektek a mini szoknyás pláza cicák 158 cm vagyok 47kgval annyi h farmerba járok és már fiunak kell kezelni meg ezek utan az ilyenek mit hisznek magukrol? Ha lehet tudnátok egy idézetet mutatni ami olyasmiröl szól ha igy nem kellek akkor rohadj meg meg minek hülyitesz meg remélem azok a lányok boldogitani fognak vagy bármit meg nem csak ez volt a célom hanem kiirni magambol ez a mai világ nem kéne mast csak öszintének lenni és akj nem foglalkozni az elejétöl ha olyan fius vagyok....
2013. ápr. 16. 01:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

" ha vannak kivételek akkor mutassatok párat "

Mutatnék én párat csak a külsejük miatt elrohannál tőlük :D

2013. ápr. 16. 14:27
 22/22 anonim ***** válasza:

Azt hiszem ideje lenne lecserélni az ismeretségi köröd. Amit az írásodról írtam, nem az ékezetek hiánya miatt volt. Én éveken át ékezetek nélkül chateltem, csak azért, mert nem volt ékezetes karakter a rendszerben.

A mutassatok ilyet dologra meg... Ha elég közel laknál hozzám, mutatnék neked olyan pasit, aki soha nem ütne, vagy csalna meg. /Én is ilyen vagyok, de mellettem más okokból kifolyólag életképtelen lennél./

2013. ápr. 18. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!