Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy pasi átvert miért ilyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi átvert miért ilyenek a férfiak többsége?

Figyelt kérdés
Van egy srác elhittem hogy különleges hazakisért aranyos volt aztán kiderült hogy modellekkel járt és mondtam neki hogy én nem tudok ilyen lenni és erre jaj ö elfogad meg megtenne bármit egy ilyen lányért .... aztán haverjaival ittak segíteni probáltam erre majdnem összeverekednek én szedtem le öket egymasról és támogattam az egyik haverját mert szegény full részeg volt a csávo ki akart szaladni a zebrán a piroson én meg akartam állitani mert jöttek a kocsik erre izombol orron vág véletlenül a haverja és erre a srác azt mondja hogy jaj erös kiscsaj kibirja mondom na jo kezd elegem lenni és mondtam neki üljünk le mert nagyon rosszul vagyok pedig semmit se ittam és nagyon szédültem erre ö besértödött h a masik jozan haverja leült mellém és kérdezte h jol vagyok e h akk legyek vele mondom te ölelgettél nöket a szemem elött aztan elment szo nélkül én neg majdnem összeestem és a haverja nagy nehezen hazavitt masnap ramir h nagyon rosszul esett neki meg h sajnálja jogy ott hagyott mondom oké megbocsájtok erre nem azt hallom hogy át akar passzolni egy haverjának mert én tul fius vagyok hát ne haragudjatok ha férfi olvaso is van mi a ....ért kell nektek a mini szoknyás pláza cicák 158 cm vagyok 47kgval annyi h farmerba járok és már fiunak kell kezelni meg ezek utan az ilyenek mit hisznek magukrol? Ha lehet tudnátok egy idézetet mutatni ami olyasmiröl szól ha igy nem kellek akkor rohadj meg meg minek hülyitesz meg remélem azok a lányok boldogitani fognak vagy bármit meg nem csak ez volt a célom hanem kiirni magambol ez a mai világ nem kéne mast csak öszintének lenni és akj nem foglalkozni az elejétöl ha olyan fius vagyok....
2013. ápr. 16. 01:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mert az ilyen pasikra buknak a nők,a rendeseket meg lenézik
2013. ápr. 16. 02:52
 12/22 anonim ***** válasza:
Talán ha nemcsak a legjóképűbb pasikat vennéd észre, akkor találnál normálisat is.
2013. ápr. 16. 07:41
 13/22 anonim ***** válasza:
Alapból már nem kellett volna megbocsájtani az eset után.Olyanra van szükséged,aki magas ívben le.... ?
2013. ápr. 16. 08:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Aki korpa közé keveredik...
2013. ápr. 16. 09:22
 15/22 anonim ***** válasza:
ez már csak így van, aki jo lenne, az mind kocsog, aki meg kedves, aranyos, az nem kell, mert nem lehet hozzá vonzodni.
2013. ápr. 16. 10:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Az írás alapján neked is annyi eszed lehet, mint a pasinak... Úgy hogy egymás mellé valók vagytok. Ezek után akartál még vele maradni és még problémázol?

Nem őszinteség kell, hanem értelem, ami beléd nem nagyon szorult. Az őszinteség nem mindig takarja a valóságot...

2013. ápr. 16. 10:50
 17/22 anonim ***** válasza:

Remélem, azért érzed a kérdésedben megjelenő enyhe ellentmondást. EGY pasi átvert téged, és azt kérdezed, miért ilyen a pasik TÖBBSÉGE.

A legtöbb pasi nem gyökér, de akinek affinitása van a gyökereket kifogni, az utána ne csodálkozzon, ha megégeti a kezét.

2013. ápr. 16. 11:25
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és leírnám, hogy hajnalban írtam le és telefonnal a szöveget szóval ezért írtam ékezet nélkül. Egyébként nem világfájdalom csak éppenséggel érdekes, hogy segíteni próbáltam és nem a díszpasik vonzanak volt barátom aki teljesen normális volt mégis átvert ezért már kezd elegem lenni, hogy semmit nem tettem és ezt kapom akikkel eddig találkoztam és ha vannak kivételek akkor mutassatok párat nem beszélni kell a vakvilágba bizonyítani is ezért ítélik el a nők a férfiak többségét mert nagyon kevés normális férfi van és nem volt szerencsém még hozzájuk szerintem már szánalmas, hogy odáig fajult hogy ha egy lányt orrba vágnak és az elméletileg férfiak meg otthagyják nekem ez a véleményem mindenkinek más el is fogadom ... :)
2013. ápr. 16. 11:57
 19/22 anonim ***** válasza:

Jó, az orrba vágás durva, de nekem úgy tűnt, véletlen volt.

Én csaj vagyok, de tartom magam ahhoz, hogy a fiúk igenis normálisak. ó, nyilván van kivétel, de hol nincs? Nagyon sok fiú haverom van, és nem tudok róluk nagyon durva rossz dolgokat mondani. Az meg, hogy valaki átejt valakit nem feltétlen a karakterének a meghatározója, mindenki csinál hülyeséget az életében, és aki egyszer valamilyen oknál fogva szerencsétlenül kezelt egy szituációt a kapcsolatában, nem feltétlen rossz ember.

2013. ápr. 16. 12:00
 20/22 A kérdező kommentje:
Igazad van hogy nem szabad elítélni de ő otthagyott és nem mondom h rossz ember csak gusztustalan amit tett szerintem te is így látnád ha veled történt volna pláne hogy a hátam mögött szervezkedett hogy másra rásózz... Egyébként nekem is vannak fiúhaverjaim ezért mondtam hogy a többség vannak kivételek csak sajnos elkerülnek és már unom hogy durvábbnál durvább dolgokat tesznek és még én vagyok a rossz a szemükbe :S
2013. ápr. 16. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!