Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire számít hogy hogyan öltözködik egy lány?
Figyelt kérdés
Kérlek kort is írjatok!:)2013. ápr. 15. 16:30
11/16 anonim válasza:
Nem tudom, nekem a párducminta akkor is gáz. Egy jó nő is lehet ultragáz meg közönséges, sőt, buta, meg humortalan is. Szóval azért, mert valami, ami nekem nem jön be, történetesen egy jó testhez kapcsolódik (legyen az akár személyiségbeli dolog is, a ruha az elég felszínes példa), nem fog bejönni, csak mert hozzá tartozik egy jó segg.
12/16 anonim válasza:
A párducminta szerintem az egyik legigénytelenebb dolog, amit nő magára húzhat. Eleve olyan bárgyú hatása van, hogy hihetetlen, ezen kívül a huszonévesnek öltözött, negyven pluszos, kitartott, szőkített szolibarna vállalkozófeleségek státuszszimbóluma.
13/16 aszomszedneni válasza:
legyen csinos , ha ez póló és farmer akkor az , ha estélyi akkor az . szóval igenis meg nem is vagyis tök mindegy mit visel , ha abban elbűvölő :D
14/16 anonim válasza:
Szerintem egy csaj a boxeremben és a pólómban a legszexibb ;)
15/16 anonim válasza:
Nekem sokat számít a kinézet(ruha) 13/f
16/16 anonim válasza:
nekem mindegy. jó ha van divatos ruha, de nem kell túlzásba vinni, mert ha műember vagy, az egy idő után taszító. különben meg a csajt nézem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!