Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nektek mennyire számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mennyire számít hogy hogyan öltözködik egy lány?

Figyelt kérdés
Kérlek kort is írjatok!:)

2013. ápr. 15. 16:30
1 2
 1/16 Vackorka ***** válasza:
100%
Nem érdekel hogy hány ezer forintos ruhája van, de azért legyen benne csinos, álljon jól rajta a ruha, és nézzen ki jól benne :) 23 F
2013. ápr. 15. 16:32
 2/16 anonim ***** válasza:
Én a puritán lányokat szeretem!
2013. ápr. 15. 16:36
 3/16 anonim ***** válasza:
74%

Az adidas, nike, versace stb cuccok nálam heveny libidócsökkenést okoznak...

38F

2013. ápr. 15. 16:37
 4/16 anonim ***** válasza:

Nem érdekel, csak álljon jól rajta. Egyébként a lányt nézem...

18

2013. ápr. 15. 16:45
 5/16 anonim ***** válasza:
63%

Rengeteget. Meg lehet tudni mindent, kb 70% osan azt is ki lehet kalkulálni, hogy miféle fószerek jönnek be neki.

Igényszintjét, pénzügyi helyzetét is naggyából le lehet olvasni. Bár van olyan is nyilván aki az összes pénzét menő cuccokra költi, de attól függetlenül nem milliárdos, szóval csak naggyából lehet kikalkulálni.

Azt is le lehet olvasni,hogy mennyire könnyen kapható.

vannak ezek a hosszú szövetkabátos lányok, ők általában elég zárkózottan, nagyon hűséges típusok talán, a dzsekis lányok lazábbak, nyitottabbak, és könnyebben el is csábíthatóak. Bár ez nem világigazság. Csak Stílus alapján azért nagy vonalakban úgy szokott lenni.

Nekem jobban bejön ha ribisebben öltözködik, jó nőiesen, dívásan, sötét színekben van.

A túl tinisztáyl csőnaci fehér tornacsukás lányokat nem bírom, gagyik szerintem. Ahogy a túl elegáns nőket sem szeretem annyira. A nagyon hangulatos tarkabarka színbe öltözött nőket sem szeretem, mint valami kibszott virágoskert úgy néz ki, idegesítő nagyon.

2013. ápr. 15. 16:56
 6/16 anonim ***** válasza:
5 ös vagyok F/27 hogy kort is láss.
2013. ápr. 15. 16:59
 7/16 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nagyon sok nő esik abba a hibába, hogy rosszul öltözködik. Sok olyan nőt látok, akik nagyon szépek, csak éppen eltérnek az átlagtól, így kevésbé átlagosan kellene öltözködniük. Adott pl egy teltebb lány, aki ettől még baromi szexi, csak éppen felvesz egy jó feszes melltartót, rá meg egy tapadós felsőt, és már kész is a hurkás duci lány. A másik oldalon meg adott egy szép, de borzasztó vékony lány, aki minden kipakol (nincs mit szégyellnie, mert ő karcsú ugyebár), és a felsője pánja mögött lehet szemlélni a csontjait, és még ehhez olyan nadrágot is vesz, hogy a csípője egy tízéves kisfiúéra emlékeztet.

Ezen kívül vannak dolgok, amiket egyszerűen tudni kell(ene) hordani. Sokszor láttam már pl nőket tűsarkúban úgy menni, mintha gólyalábon járnának. Azt hiszi, ettől baromi szexi lesz, valójában meg egy trampli. Ráadásul, ha ilyenkor megszólal, hogy nem tudunk sétálni, mert nem tud járni a cipőjében, akkor biztosan tudom, hogy mi nem fogunk jól kijönni :).

A fentieken kívül nem szeretem pl, amikor valaki minden ízlés nélkül, "divatosan" öltözködik, azaz felvesz minden kreténséget, amit kitalálnak (a kilencvenes évek csótányroppantó cipői, vagy a pár évvel ezelőtti virágmintás gumicsizmák, meg a bárgyú koboldcsizmák jutnak eszembe így hirtelen) gondolkodás nélkül, csak hogy trendi legyen. De nem kimondottan szimpatikus az sem, amikor valaki feltűnően plázamárkákban rohangál. Ez is elég egyértelműen sugallja, hogy az illető vakon, birkamód igazodik a trendekhez, és marketinget vesz, nem minőséget.

Ezen kívül vannak olyan dolgok, amikért már eleve ölni tudnék. Pl magyarázza már meg nekem valaki, mégis mit szeretnek annyian azokban a párducmintás ocsmányságokban? Vagy éppen a rikító, műanyag ékkövekkel kirakott cuccokban?

27f

2013. ápr. 15. 17:11
 8/16 anonim ***** válasza:

ma 17:11

Nagyon jól leírtad!

2013. ápr. 15. 17:17
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Te is jófej fazon lehetsz, ha ruha alapján elkönyvelsz mindenkit ilyennek-olyannak.

Szerintem a ruha egyáltalán nem mutatja meg, hogy milyen az ember. Nekem volt olyan barátnőm, aki nagyon jó ízléssel öltözött, sosem volt kivágott felsőben vagy miniszoknyában, magas nyakú blúzokat, szövetkabátot és minimum térd fölé érő szoknyát hordott, mégis elég szabadszellemű volt szexuálisan, már előttem is.

Én sosem mondom meg senkinek, hogy öltözködjön, szerintem mindenki, furcsa módon még a nők is el tudják dönteni, hogyan akarnak kinézni, és csak azért, mert nekem pl nem tetszik, vagy gáznak tartom, nem fogom senkinek azt mondani, hogy ne vegye fel. Legfeljebb Nem nézek oda, és kész.

Nekem azok a lányok jönnek be, akiknek jó ízlésük van, akik tudnak sportosak is lenni és nőiesek is, és mindkét ruhában szexik maradnak. Az ízléstelen, fényes, párducos, csillogós, gyöngyös meg flitteres meg mindenféle szaros vagy nagyon színes cuccoktól kiráz a hideg, nekem nem tetszenek, de ismétlem, mindenkinek szíve joga felvenni azt, amit akar. Abban is biztos vagyok, hogy az én piros kapucnis pulcsim nem minden nőnek egy nagy libidóbeindító, de hát nem is akarom, hogy minden nő engem akarjon megdugni, ugyebár.

Ettől függetlenül, ha ismerek egy nagyon rendes, külsőleg tetsző csajt, nem fogom csak azért nem elhívni randira, mert szerintem hülyén néz ki a póló, ami rajta van.

2013. ápr. 15. 17:19
 10/16 anonim ***** válasza:
45%
Nekem a párducos lányok nagyon bejönnek. De az sem mindegy hogy kin van. Ha tegyük fel van egy 160 centis full tökéletes alaku kisnő, olyan 20 as éveiben jár, van hozzá egy Adriana Lima szintű arca,azon azért elég veretősen tud állni egy párducmintás rövid szoknya, vagy feszülős nadrág. Főleg ha jó fekete cuccokat húz fel hozzá. Nem mindegy az sem hogy kin van.
2013. ápr. 15. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!