Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak unaloműzésként találkozga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak unaloműzésként találkozgatni egy lánnyal hogy múljon az idő?

Figyelt kérdés
Ilyet csinálnak a pasik? Csak időtöltésként találkozgatni valakivel.
2013. ápr. 15. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem jó ötlet. Utána belezúgsz, és ha nem kölcsönös, akkor igen kínos lesz.
2013. ápr. 15. 16:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért ne?
2013. ápr. 15. 16:23
 3/6 Vackorka ***** válasza:
A kérdés ugyhangzik mintha nem lenne egy csaj barátod se, és csak fiu haverjaiddal futsz össze.
2013. ápr. 15. 16:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Na én vagyok a lány. És találkozgatok egy fiúval. Jól elvagyunk egymással, mintha alakulna is a kapcsolatunk, de valahogy mégsem az igazi. Eltelik 1 hét vagy több is hogy randizzunk. Valaki azt mondta nekem hogy csak időtöltés vagyok neki. Hogy ha nincs semmi dolga akkor szól hogy randizzunk, menjünk el moziba, kávézni, DVD-t nézni stb. éppen amikor van egy kis szabad ideje. Ha éppen unatkozik.

De mondjuk én ha unatkoznék akkor valamivel lefoglalnám magam, nem egy teljesen érdektelen csajjal találkozgatnék.

2013. ápr. 15. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen "fiúbarátom". Annyi különbséggel, h nekem volt barátom akkor és ezt ő is tudta. 3 hónapon keresztül ez ment. Úgy gondoltam, tetszem neki, eljártunk ide-oda amoda, de nem lett belőle semmi mert ugye volt barátom. Aztán egy idő után eltűnt, már színét sem látom. Nem tudom, ezt milyen kapcsolatnak nevezhetem. Nálad annyiból más, h nincs pasid. Hát sztem ha nem lép, akkor tényleg csak barát vagy. Nem azt mondom h unaloműző, hanem h barát. Jól elvan veled és kész. Vagy lehet, h csak nem kapott még jelet tőled h benne lennél egy kapcsolatban. V az is lehet, h előbb megszeretne ismerni jobban, aztán dönti csak el h kellesz-e neki úgy. V több csaj is van akivel összejárkál, és majd közülük választ. Sok oka lehet. Am mióta találkozgattok?
2013. ápr. 15. 18:46
 6/6 A kérdező kommentje:
1,5 hónapja találkozgatunk. De már megcsókolt meg úgy is meg szokott ölelni mint a barátnőjét szokta az ember.
2013. ápr. 15. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!