Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt hogy "hianyzol" csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hogy "hianyzol" csak akkor mondjuk ha tetszik valaki? (boveben lent)

Figyelt kérdés
na...ugy ertem, hogy van egy srac es eleg joban vagyunk viszont meg csak egyszer talalkoztunk (nem randi!)...viszont neten tartjuk a kapcsolatot. Mostanaban eleg gyakran mondja, hogy hianyzom neki es hogy imad velem beszelgetni...nagyon tavol lakunk egymastol. Mikor azt mondja hogy hianyzom, ugy erti hogy azert mert nem beszeltunk par napja?!
2013. ápr. 14. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Részemről én akkor mondom, igen! Mivel már találkoztatok szimpatikusnak talált és valahogy tudtodra akarta adni, hogy jó veled társalogni..szimpatikus lánynak tart és nem lenne ellenére, ha több is alakulna köztetek mint netes e-mailezés. Te mit válaszoltál neki? Írtad, hogy te is nekem vagy tartózkodtál és nem válaszoltál semmit?
2013. ápr. 14. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, alapjáraton az is benne van sok más közül.
2013. ápr. 14. 18:43
 3/6 hyatt ***** válasza:

Simán a smaltalk része. Vagyis amikor nem tudsz a másiknak nagyon mit mondani - de szeretnél - elkezdesz beszélni közhelyekről és nyilvánvaló dolgokról. Pl időjárás, szemed szépsége, mit ettél ma... stb. Vagyis csupa olyan dolog ami igazából senkit nem érdekel, de a jelét adta annak hogy beszélne veled valamiről csak dobj fel egy témát.

Ilyent akkor tesz az ember ha a másik tetszik neki.

Ez persze csak az én elméletem a dologról.

2013. ápr. 14. 18:47
 4/6 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat meg irjatok!

elsonek: haaat, oszinte voltam, igy hat azt irtam hogy nekem is hianyzik.

2013. ápr. 14. 19:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Örülök! Akkor nem lesz itten semmi baj! :-)

Csak így tovább és minden kialakul majd!

2013. ápr. 14. 19:51
 6/6 Nonfiguratív ***** válasza:

mintha csak az én történetemet esetleg fel nem tett kérdésemet olvasnám..ugyanez a szitu van nálam is :D

amúgy igen, akkor szokták mondani az emberek ha tetszik neki az illető..Remélem összejön! :)

2013. ápr. 14. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!