Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
nem tud írni a kérdező :D
amúgy olvass a szemében :D
Az ilyen dolgokban én valahogy nem tudok bízni, illetve hinni. Mert ugye, ki lát bele a másik emberbe? Én sajnos bátortalan vagyok, de arra meg hiába várok, hogy egy lány jöjjön ide hozzám ismerkedési szándékkal. A legjobb az lenne, hogy ha az emberekben lenne elég bátorság odamenni ahhoz, aki tetszik. Ez lenne a tiszta eset. Mondjuk az sem mindegy, hogy hol, és milyen helyzetben. De a valóság az sajnos nem így működik. Ezért aztán kénytelenek az emberek bizonytalan és sokszor félrevezető "jelekből" következtetni.
Egyébként meg, sok ember csak szórakozik ezzel a dologgal, a tekintettel, arckifejezéssel; és máris ugyanoda jutottam, amit az előbb írtam, hogy: ki lát bele a másikba? Hát, nehéz egy téma, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!