Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet felismerni a leszbi lanyokat?
Nagy betűkkel a homlokukra van írva: "Leszbi suna vagyok!".
Hülye kérdésre hülye válasz.
Roppant fontos volt közölni, ugye? :D
Gondolom te is úgy vagy vele, ha már ez divat, akkor miért ne?
esetleg vannak a valaszolok kozzot is le.szbik?:P
tudod a kérdés feltevője kérdezte... ha nem is le.szbi vagyok, de bisze.x... tehát csajokhoz is vonodozom.... és ez a lényege a kérdésnek... (a kiegészítésnek) és kiba.szott.ul utálom, amikor a divattal jönnek... áá ba.szkiii.. énse tehetek rola h ilyen vagyok....
Nem akarlak kiábrándítani, de többnyire sehogy. Kevés leszbikus van, aki a sztereotip fiús, festetlen, rövid hajú, nem túl elegéns öltözetű stb. külsőnek felel meg, bár tény, hogy akad. Az az igazság, hogy nekem is a nőiesebb csajok tetszenek, bár nem a cicababák, hanem aki extrémebb, egyedibb.
Hülyeségnek tartom, hogy mindenkire ráfogják, aki biszex, hogy divatból az. Bár 18-20 éves kora előtt tény, hogy az ember még nem nagyon tudja véglegesen - de nekem így 30 felé már eléggé nyilvánvaló ez az identitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!