Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szájra pusziból hogy kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szájra pusziból hogy kell tovább lépni a csókolózásra?

Figyelt kérdés

Szájra puszink már volt, de nem tudom hogy kell csókolózni, még soha sem csináltam. Hogyan kell tovább lépni hogy csók legyen?

Lány vagyok.

2013. ápr. 14. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem egy nagy varázslat :D Puszild meg hosszabban, aztán nyisd ki kicsit a szád, ha érzed hogy ő is ezt teszi, akkor dugd át a nyelved a szájába (ne a gyomráig :D ) és onnantól már menni fog magától :)
2013. ápr. 14. 13:30
 2/6 A kérdező kommentje:

Én nem merem átdugni :D Azt nem a fiúnak kell először? :D

Na mindegy majd hátha ő elkezdi :DD

De köszönöm, legalább elméletben tudom már. :D

2013. ápr. 14. 14:14
 3/6 anonim válasza:

hány éves vagy?

én fiú vagyok, és nekem az első alkalom nem volt kellemetlen de sok baki volt és neked is lesz de nem fogtok rá odafigyelni, érdemes első alkalommal rövid ideig hogy utána izgató legyen, és ha ez sewgit igazábol :D mintha táncolna a nyelvetek ennyik fent a mésik lent aztán csere stb...

2013. ápr. 14. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:
eloszor adj neki egy puszit.majd megint de akkor mar nyisd ki kicsit a szadat.es o is kinyitja es egyszeruen dugd at a nyelved hidd el o is ugy fog tenni ;)
2013. ápr. 27. 07:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Szakítottunk még mielőtt eljutottunk volna az igazi csókig :((((((((((((
2013. ápr. 27. 08:20
 6/6 anonim ***** válasza:
sajnalom.:/
2013. ápr. 27. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!