Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy csináljak pusziból csókot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljak pusziból csókot?

Figyelt kérdés
Járok egy fiúval nagyon szeretjük egymást és folyton ölelget meg szájra puszi de normális csók nincs :( és most már megszeretném normálisan csókolni de nem tudom hogy csináljak a szájra pusziból csókot ... PLS segítsetek
2011. aug. 9. 07:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Mond meg neki, hogy szeretnél igazi csókot :)

Ha már régen együtt vagytok, akkor nyugodtan megmondhatod neki, hogy szeretnéd kipróbálni vele :)

2011. aug. 9. 07:47
 2/8 twinky ***** válasza:
58%
Hasznald a [backspace] gombot, torold ki a puszit es ird ki, hogy csok.
2011. aug. 9. 08:09
 3/8 anonim ***** válasza:
hát adj neki puszit te a szájára, de próbáld elég lassan és hosszabban, aztán rögtön adj neki mégegyet, azt se gyorsan, ne vedd el a fejed. ebből elvileg csóknak kell lenni :D lehet fél amugy :D csókold meg te és kész, szerintem nagyon fog örülni :D
2011. aug. 9. 08:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát ez aranyos:)) Kezdeményezz te!:)
2011. aug. 9. 08:20
 5/8 anonim ***** válasza:
így: :* ---> :x Remélem sokat segítettem.
2011. aug. 9. 08:29
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat az értelmes és az értelmetleneket is :P
2011. aug. 9. 09:06
 7/8 anonim ***** válasza:
én úgy szoktam pasimnál,hogy puszi,aztán közben hirtelen a nyelvemet kidugom az ő szájába és van amikor még a fejét is megfogom közben,hogy ne tudja elhúzni xD így lehet erőszakosan is,én úgy szoktam xD de az már perverz :P ne vidd túlzásba,mert még félre lök! ;) sok sikert!
2011. aug. 9. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak nyald meg egy kicsit a száját. Ha nekem azt csinálják az már elég :D (Ha nem akkor nyald meg többször :D)
2011. aug. 9. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!