Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdeményezzek egyolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek egyolyan fiúval, akivel nagyon régóta ismerjük egymást, de ali, sőt szinte soha nem beszéltünk?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 07:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen? És az ismeretségetek akkor miben nyilvánul meg? Mert nekem is van mmm "ismerősöm" akivel csupán pár éve nem beszéltem. De azt hiszem itt az ideje hogy bevalljam mit érzek iránta..

Ez így elég érdekes,, tudsz róla egyáltalán valamit, csináltatok együtt dolgokat? Amit elég nehezen tudok elképzelni, mert furcsa lenne szinte semmi beszéd nélkül együtt csinálni bármit is.

"nézd fagyizó -_-" "igen, látom -_-" "vaníliát és zöld almát kérek" "én csokit és pisztáciát" slurrp slurrp "finom volt" "igen",,

2013. ápr. 14. 07:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is ilyen szituban vagyok, úgyh érdekelnek a válaszok.

Nekem eddig csak a net jutott eszembe, mivel nagyon ritkán találkozunk, akkor is a haverjaival van... De az a variáció, h facebookon ráírok és elhívom talizni, nekem szóba sem jöhet, mert félek h lepattintana, meg annyira nem is ismerem, csak pár szót beszéltünk, és köszönőviszonyban vagyunk, ennyi.

Én csak a sportpálya lelátóján szoktam látni, és mindig a haverjaival van, így nehéz beszélgetésbe elegyedni vele.

2013. ápr. 14. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!