Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A határozottság nem egyenlő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A határozottság nem egyenlő az "én döntök, neked k*ss van! "nal?

Figyelt kérdés

A nők azt mondják, szeretik ha a férfi határozott és tudja mit akar.

De mikor el dönti a férfi, hogy nem megyünk és kész! akkor jön a "nem is érdekli, hogy én mit akarok..."

Szóval azt nem szeretik, ha nem közös a döntés.

Pedig sokaktól hallom, hogy "egy férfi tudja már mit akar!"

2013. ápr. 13. 19:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Ha a férfi határozott akkor az a baj, ha meg nem az, akkor az a baj. A nők hülyék!"

"Ha frissen iszom a tejet, az a baj.

Ha felforralom, fertőtlenítem, az a baj.

Kiveszem a spájzból, az a baj.

Ha a kiskanalat nem oda rakom vissza, az a baj."

2013. ápr. 13. 19:20
 12/13 anonim ***** válasza:

A határozottság nem azt jelenti, hogy a pasi parancsolgasson a nőnek, hanem pl. ha megkérdezem, hogy "Szívem, neked van kedved menni?", akkor ne azt mondja, hogy "Nekem mindegy, legyen, ahogy szeretnéd.", hanem nyögje ki, hogy mit akar.

Utálom, ha egy pasi alárendeli magát a másik akaratának.

2013. jún. 8. 12:39
 13/13 én06 válasza:
attól, hogy nemet mond valamire, attól még határozott és tudja mit akar. a lányok arra értik azt a kifejezést, hogy ha valamit el kell dönteni, tényleg legyen bármi, akkor ne azt mondja hogy 'hát nem tudom'
2013. jún. 8. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!