Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A határozottság nem egyenlő az "én döntök, neked k*ss van! "nal?
A nők azt mondják, szeretik ha a férfi határozott és tudja mit akar.
De mikor el dönti a férfi, hogy nem megyünk és kész! akkor jön a "nem is érdekli, hogy én mit akarok..."
Szóval azt nem szeretik, ha nem közös a döntés.
Pedig sokaktól hallom, hogy "egy férfi tudja már mit akar!"
én még mindig azt mondom
közösen döntsünk és okosan
na meg ahogy hozza a helyzet de ha közösen dönt az ember akkor nagyobb a békesség
"egy férfi tudja már mit akar!"
ezt arra szokás érteni : tudja hogy akar e komoly kapcsolatot meg ilyesmire.. nem arra hogy elmegyünk e étterembe és a férfi eldönti hogy nem.
ma 19:03
a kérdezö arra lenne kiváncsi, hogy a határozott férfi egyenlö-e azzal hogy letorkolja a nőt illetva a nőknek akkor melyik jön be
Nagyon jó kérdés!
Szerintem te nagyon félreértelmezed ezt.
A határozottság nem azt jelenti, hogy rákényszeríted másra az akaratod. Azt nem határozottnak, hanem bunkóságnak, gyerekességnek hívják. Abból 7-8 éves kor körül kezdi kinőni magát az ember.
A határozottság azt jelenti, hogy az érzéseid, vágyaid felvállalod, és reális önképed van. Van elképzelésed arról, hogy mit szeretnél az élettől, és nem olyan dolgokra vágysz, amik lehetetlenek, hanem olyan dolgokra, amelyeket önerőből elérhetsz. A vágyakat persze csak akkor élheti meg őszintén az ember, ha 100%-ig tesz azért, hogy minden úgy legyen, ahogy eltervezte. Ha ezek után mégsem sikerül, akkor megérdemli a sajnálatot. Ha megtesz 5-10%-ot, és elkezdi magát sajnáltatni, akkor nem határozott ember. A határozott jellemű ember el mer menni egyedül programokra, ha a párjának éppen nincs kedve vele tartani. A határozott jellemű ember érdekesnek találja az embereket, nem pedig szánalmasnak. A határozott ember nem szól bele más életébe. Ez nem csak a férfiakra, hanem a nőkre is jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!