Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen meglepetéssel nyűgözhetnék le teljesen egy pasit? Fiúk nektek tetszene egy ilyen szülinapi meglepi és még mit kérnétek mellé? (bővebben lent)
Tetszik egy pasi nagyon, de igazából nem akarok tőle semmi komolyat, csak egy kellemes kalandot. :) (remélem ezért nem ítéltek el)
Az a helyzet, hogy nagyon messze lakik Budapesttől és én meg itt, ezért ritkán találkozunk (emiatt is nem akarok kapcsolatot). De szeretném, ha feljönne Pestre és akkor végre lenne köztünk valami. November közepén lesz a szülinapja és tudom, hogy nem sokkal utána van a Debrecen - Liverpool BL meccs. Arra gondoltam, hogy a testvérén keresztül küldök neki egy jegyet és nem fogja tudni, hogy tőlem van és csak a meccsen látja meg, hogy mellette ülök. :) És a meccs után egy drága és menő autóval (amit erre az alkalomra szerzek be-apukám autókereskedésben dolgozik-) felmegyünk a várhoz, egy romantikus sétára. Másnap városnézés, este pedig elmegyünk vacsorázni a New York Palace Hotelbe. Mindent én fizetek. :)
Ennek örülne? Vagy mivel tehetném még emlékezetesebbé a programot? Mit találjak még ki? A pénz nem gond. :) Csak tanácsokat szeretnék... Köszönöm mindenkinek! Ja és a fiú 24 éves lesz, ha ez számít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!