Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen meglepetéssel nyűgözhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen meglepetéssel nyűgözhetnék le teljesen egy pasit? Fiúk nektek tetszene egy ilyen szülinapi meglepi és még mit kérnétek mellé? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tetszik egy pasi nagyon, de igazából nem akarok tőle semmi komolyat, csak egy kellemes kalandot. :) (remélem ezért nem ítéltek el)

Az a helyzet, hogy nagyon messze lakik Budapesttől és én meg itt, ezért ritkán találkozunk (emiatt is nem akarok kapcsolatot). De szeretném, ha feljönne Pestre és akkor végre lenne köztünk valami. November közepén lesz a szülinapja és tudom, hogy nem sokkal utána van a Debrecen - Liverpool BL meccs. Arra gondoltam, hogy a testvérén keresztül küldök neki egy jegyet és nem fogja tudni, hogy tőlem van és csak a meccsen látja meg, hogy mellette ülök. :) És a meccs után egy drága és menő autóval (amit erre az alkalomra szerzek be-apukám autókereskedésben dolgozik-) felmegyünk a várhoz, egy romantikus sétára. Másnap városnézés, este pedig elmegyünk vacsorázni a New York Palace Hotelbe. Mindent én fizetek. :)

Ennek örülne? Vagy mivel tehetném még emlékezetesebbé a programot? Mit találjak még ki? A pénz nem gond. :) Csak tanácsokat szeretnék... Köszönöm mindenkinek! Ja és a fiú 24 éves lesz, ha ez számít. :)

2009. szept. 23. 15:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom. Hogy őszinte legyek, én baromi furán érezném magam ezen a szerepcserén, hogy a nő ennyit költ rám, ilyen drága ajándékokat kapok, és vacsorázni is elvisz, mert kvázi meg akar fektetni. Valahogy annyira belém rögzült, hogy ez fordítva van... :D Nem is tudom, hogy elfogadnám-e a meccs utáni dolgokat, a jeggyel nyilván nem tudnék mást kezdeni, ha már megvan, úgy visszaküldeni illetlenség lenne. Tényleg nem tudnék vele mit kezdeni, ha a lány ennyire "lovagias" akarna lenni, valahogy kicsit megalázónak is érezném. Persze nem tudom, a barátod hogy viszonyul ehhez, és tényleg nagyon jó és kedves ötleteid vannak, hogy tedd emlékezetessé a születésnapját!
2009. szept. 23. 15:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
TUTI TETSZENI FOG NEKI
2009. szept. 23. 15:29
 3/13 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Érdekes lenne, megmondom őszintén nem is nagyon tudnék rá mit reagálni, jegy még ok nagyjából, de a többi az olyan furcsa lenne, főleg annak tudatában, hogy csak "kalandra" kellene. Mert ha kalandot akarsz és le akarsz feküdni vele akkor a meccs utáni körítés nagy része felesleges, mivel a férfiak nem igazán vágynak ilyen romantikus dolgokra.

22/F

2009. szept. 23. 15:35
 4/13 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Mellesleg apukád autókereskedésben dolgozik vagy övé az autókereskedés!? :D

Mert ez nem 2 forintos dolog, szal jól mehet. Egyébként hány éves vagy?

2009. szept. 23. 15:37
 5/13 A kérdező kommentje:

hm..érdekes amit írtok:)

akkor azt gondoljátok, hogy elég lenne a meccs és utána lefekszem vele és ennyi? én azt szeretném, hogy már nagyon-nagyon akarjon engem és csak a 2.nap estéjén feküdnénk le:D de ti vagytok a pasik, mit csináljak máshogy?

2009. szept. 23. 15:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
(Első) Hát én nem attól foglak nagyon akarni, hogy elviszel egy meccsre, aztán másnap lejárjuk a lábunkat, és romantikázunk a várban :) Ezek a dolgok nem a szex gondolatát erősítik bennem. El kell érned, hogy megkívánjalak, legyél visszafogottan szexi és dögös (viselkedésre és öltözködésre értem), de ne kapjalak meg elsőre! Húzd egy kicsit az agyam, akár aznap este, akár másnap este, de a lényeg, hogy ne azt érezzem, hogy te mindezt azért csinálod, hogy lefeküdjünk! Egy férfinél nem kell ennyit gürcölni egy szexért... :)
2009. szept. 23. 15:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
aha szóval skorpió pasi.. ne csoda hogy így bezsongtál tőle :D ők szeretik az egyedi dolgokat, tetszeni fog neki, és szeretik ha elcsábítják őket, viszont romantikára ne számíts tőle és nem fog várni a 2-ig napig :D
2009. szept. 25. 11:03
 8/13 anonim ***** válasza:
hát én menekülnék...
2009. szept. 25. 11:15
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel a sok mindennel inkább elriasztod, mit elvarázsolod. A jegy jó ötlet, feltéve, hogy tényleg szereti a focit.Elég ennyi meglepetés, hogy ott kiderül, te ülsz mellette, tőled kapta és ha csak nem hangyányi az esze, minimum sejteni fogja a szándékaidat. De innen már csak a személyes varázsod dolgozzon, ne az apukád pénze! Sok sikert!
2009. szept. 25. 11:57
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Jegy oké, többi nagyon-nagyon túlzás. Egy pasit lefektetni úgy, hogy nem akarsz tőle kapcsolatot, nem nagy ügy amúgy, nem kell ennyi erőfeszítés... Szerintem a körítés nem tetszene neki. Séta oké, de nem kell puccos autóvalés vacsorára se kell, hogy meghívd. Gondolom, nem vagy extrém ronda, vagy ilyesmi, neki is jó lesz az éjszaka...
2009. szept. 25. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!