Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti gondoltok valamire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti gondoltok valamire amikor egy k*rva jó testű férfit/pasit láttok?

Figyelt kérdés

Amikor észrevesztek egy nagyon jó testű pasit akkor éreztek valamit, vagy gondoltok valamire? Ha igen mire?

Mi pl. férfiak/fiúk ha látunk egy vadmacska testű csajt, akkor többségünknek mind eszébe jut, hogy ,,fú de megd*gnám'' meg elképzeljük őket meztelenül stb.

Nálatok van ilyesmi?

2013. ápr. 13. 13:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Agnóziás vagyok - ez egy vizuális észlelési zavar -, azaz nemigen tudok különbséget tenni a férfiak között kinézetre. Persze azok a részletek fel bírnak tűnni, amik egy már szeretett férfi révén rögzültek, mint pozitívumok. Hát ezek akkor aztán felidézik a szerelmet és vágyat.:) Akin sok iylen jegy van, az előnnyel indul nálam a megszeretés útján.:)

A többieket meg lassabban, belülről kifele szeretem meg. De ez a tempó attól is függ, hogy ő miylen intenzíven ad szexuális jeleket.

2013. ápr. 19. 02:28
 12/25 anonim ***** válasza:

arra gondolok, hogy ami kívűlről szép, az nem biztos hogy belülről is az

hogy az ilyen pasinak biztos rengeteg lány ajánlkozott fel már, szinte bárkit megkaphat, így 1-2-pár szexnél többre nem értékelne, ill. nem tudom elképzelni hogy megszeretne ezért nem is nézem meg újra, ha ismerős ismerőse, igyekszem elkerülni

a másik amire még gondolok, hogy tuti foglalt

kb. ezek jutnak kapásból eszembe és nem gondolom tovább, nem képzelem el meztelenül stb. nem vagyok önkínzó

2013. ápr. 27. 21:54
 13/25 anonim ***** válasza:
Nálam ez attól függ,hogy épp milyen napom van :D Ha olyanom van,akkor az én fejemben is megfordulnak "mocskos" gondolatok,ha meglátok egy helyes pasit ;)
2013. ápr. 27. 21:56
 14/25 anonim ***** válasza:
Én sokszor elképzelem, hogy milyen lenne vele dugni, hogyan szopnám le stb.:D
2013. ápr. 27. 21:57
 15/25 anonim ***** válasza:

Elnézegetem pár másodpercig, ha nagyon nagyon jó pasi, akkor esetleg belegondolok, milyen lenne vele (nem csak szexre gondolok, bár az is a lista része :D), de aztán annyi. Már az is ritka, hogy egy napig az emlékezetembe vésődjön egy vadidegen jó pasi. Persze, ha létrejött a kontakt is, egy kis flört vagy valami, az más, akkor talán egy hétig is emlékezem rá :D

19/L

2013. ápr. 27. 21:59
 16/25 anonim ***** válasza:
Az égvilágon semmit nem érzek vagy gondolok. Ennek két oka van: 1. van barátom és rendesen ki vagyok elégítve 2. már kiéltem magam
2013. ápr. 27. 22:00
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem általában eszembe jut, hogy fú de szexi. Aztán továbbra is bámulok ki a fejemből.
2013. ápr. 27. 22:01
 18/25 anonim ***** válasza:
Tudomásul veszem hogy jól néz ki és kész. :D nem igazán érdekel :D
2013. ápr. 27. 22:03
 19/25 anonim válasza:
Engem csakis a fiú arca tud érdekelni, nem a teste. Néha látok egy-egy olyan helyes pasit, hogy sírni lenne kedvem, hogy nem velem jàr, de nekem mindig az jut az eszembe, hogy biztos jó nagy bunkó, beképzelt. Abba hogy milyen lenne az ágyban, csak akkor gondolok bele, ha épp nincs baràtom, és akkor is csak egy perc erejéig. Egyébként általában az ismerőseimről szoktam fantáziálni, nem idegenekről. 20/L
2013. ápr. 27. 22:10
 20/25 anonim válasza:
Régen csak ezt néztem. Beindultam, stb... De most már megtaláltam az igazit, és Ő maga nekem a qrva jó testű pasi. Tehát már amikor látok, akkor a pasim jut róla eszembe, és arra indulok be. 23/L
2013. jún. 24. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!