Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti gondoltok valamire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti gondoltok valamire amikor egy k*rva jó testű férfit/pasit láttok?

Figyelt kérdés

Amikor észrevesztek egy nagyon jó testű pasit akkor éreztek valamit, vagy gondoltok valamire? Ha igen mire?

Mi pl. férfiak/fiúk ha látunk egy vadmacska testű csajt, akkor többségünknek mind eszébe jut, hogy ,,fú de megd*gnám'' meg elképzeljük őket meztelenül stb.

Nálatok van ilyesmi?

2013. ápr. 13. 13:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%

:D természetesen nálunk is beindul a kémia. persze, szerintem a nők többségének, bár lehet csak a magam nevében beszélek, nem árt mellé egy kellemes arcberendezés. de persze, dolgoznak a hormonok :) bennem felmerül, hogy igazán maga alá gyűrhetne...vagy fordítva :P :D

23/l

2013. ápr. 13. 13:31
 2/25 anonim ***** válasza:
35%
Nem, nagyon kevés nő tárgyiasítja úgy a férfi testet, mint ti a nőit.
2013. ápr. 13. 13:36
 3/25 anonim ***** válasza:
hát, nálam inkább a kisugárzás a fontos, és a pasi stílusa, nem pedig a teste (én nem tudok meztelen felsőtestű pasikat bámulni naphosszat a neten, de biztos van olyan lány, aki igen). De igen, ha látok egy olyan férfit, aki bejön, akkor elképzelem, ahogy megcsókol, megölel. Azt valahogy nem tudom elképzelni, h megdug, nekem ahhoz kicsit több kell (vagyis hogy ismerjem is). 20N
2013. ápr. 13. 13:36
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Szegény nőjének valószinűleg nincs egy nyugodt pillanata sem, maximum ennyi ami eszünkbe jut:DD
2013. ápr. 13. 13:43
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha számomra normális az illető, akkor néha néha beleképzelem magam, milyen lehet azzal a testtel összebújni. Volt már olyan is, mikor strandon voltam, körülöttem 3 nagyon helyes, jóképű, jó testű srác, és zavarba jöttem, jó értelemben kirázott a hideg :)

19L

2013. ápr. 13. 13:52
 6/25 anonim ***** válasza:
semmit nem gondolok.. attól h vkinek jó a teste, édeskevés még ahhoz is, h vmi megforduljon a fejemben....:D
2013. ápr. 13. 14:42
 7/25 anonim ***** válasza:
Igen, elofordul hogy szexualis jellegu kepek merulnek fel a fejemben egy jo test lattan. Aztan mondogatom, hogy hess- hess, menj innen. :-)
2013. ápr. 13. 14:55
 8/25 anonim ***** válasza:
ja ha egy jóképű, helyes, sportos, jó testű srácot látok, aki bejön, akkor gondolok arra milyen lenne vele összebújni és a szex milyen lenne :d
2013. ápr. 13. 15:37
 9/25 anonim ***** válasza:
44%
Először megnézem az arcát is, aztán ha tetszik a tekintete, megfog benne valami, akkor indítékot érzek arra, hogy megismerjem. Ha megismerem, és érdekesnek találom a személyiségét is, meg tudom szeretni, megvan a szikra, akkor jöhet a vad szex. :P
2013. ápr. 13. 15:59
 10/25 anonim ***** válasza:

Egy ismeretlen srác jó testétől nem fogok hanyatt vágódni. Elkönyvelem magamban,h jó a teste és lezárom,kész. Nem is nagyon nézegetem,elég ha egyszer látom,én nem fantáziálok ilyesmikről.

Viszont ha ismerősöm a srác (legalább köszönőviszonyban vagyunk,v látásból ismerjük egymást),akkor előfordul,h "belezúgok a testébe". De ehhez nagyon jó testnek kell lennie... És ilyenkor a képzelet szab csak határt. :D

20/L

2013. ápr. 13. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!