Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti gondoltok valamire amikor egy k*rva jó testű férfit/pasit láttok?
Amikor észrevesztek egy nagyon jó testű pasit akkor éreztek valamit, vagy gondoltok valamire? Ha igen mire?
Mi pl. férfiak/fiúk ha látunk egy vadmacska testű csajt, akkor többségünknek mind eszébe jut, hogy ,,fú de megd*gnám'' meg elképzeljük őket meztelenül stb.
Nálatok van ilyesmi?
:D természetesen nálunk is beindul a kémia. persze, szerintem a nők többségének, bár lehet csak a magam nevében beszélek, nem árt mellé egy kellemes arcberendezés. de persze, dolgoznak a hormonok :) bennem felmerül, hogy igazán maga alá gyűrhetne...vagy fordítva :P :D
23/l
Ha számomra normális az illető, akkor néha néha beleképzelem magam, milyen lehet azzal a testtel összebújni. Volt már olyan is, mikor strandon voltam, körülöttem 3 nagyon helyes, jóképű, jó testű srác, és zavarba jöttem, jó értelemben kirázott a hideg :)
19L
Egy ismeretlen srác jó testétől nem fogok hanyatt vágódni. Elkönyvelem magamban,h jó a teste és lezárom,kész. Nem is nagyon nézegetem,elég ha egyszer látom,én nem fantáziálok ilyesmikről.
Viszont ha ismerősöm a srác (legalább köszönőviszonyban vagyunk,v látásból ismerjük egymást),akkor előfordul,h "belezúgok a testébe". De ehhez nagyon jó testnek kell lennie... És ilyenkor a képzelet szab csak határt. :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!