Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tulipánt vagy rózsát vigyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulipánt vagy rózsát vigyek?

Figyelt kérdés
Szerintem a rózsa snassz. vagy a tulipán falusi kicsit?
2009. szept. 23. 08:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem rózsát vigyél. A tulipán olyan, mintha az út széléről szedted volna. Persze városban nincs az út szélén :-D
2009. szept. 23. 08:59
 2/9 anonim ***** válasza:
A tulipán nekem speciel jobban tetszik a rózsánál! A rózsa olyan "hivatalos"...
2009. szept. 23. 09:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is tulipánra szavazok a kettő közül :)

Ha szabad javasolnom, az én kedvencem a gerbera. Gyönyörű virág, személy szerint ez hatna meg a legjobban.

2009. szept. 23. 09:08
 4/9 anonim ***** válasza:

A rózsa nem igazán " hivatalos " inkább a kapcsolatotok komolyságát tükrözi :)

Szerintem minden oké a rózsával, a volt barátnőmnek is vettem 3-4 szálat, és nagyon elolvadt tőle :D

2009. szept. 23. 09:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Persze,hogy elolvad az ember! Csak a közhelyes dolgok (1-2-szer már persze megélve)már nem különlegesek... Mi abban a jó?
2009. szept. 23. 09:20
 6/9 A kérdező kommentje:
ez egy első szál virág lenne a lánynak, még csak egy hete találkozgatunk. én szívem szerint tulipánt vennék, csak kíváncsi vagyok mennyire illik az egy ilyen alkalomra. egyelőre még nem a kapcsolat komolyságát akarom kifejezni vele, csak azt, hogy nagyon tetszik.
2009. szept. 23. 09:23
 7/9 anonim ***** válasza:

A rózsának az emberek jelentést tulajdonítanak,nem mindenki,de az emberek többsége.Ha nem akarod magad szerelmes lovagnak feltüntetni,akkor vigyél tulipánt.

Tulipán nem minden üzletben van ilyenkor,ezért ne a randi előtt indulj el megvenni,mert lehet hogy el fogsz késni:)

Hétfőn és csütörtökön van áruszállítás a virágüzletek többségében,általában a délutáni órákban,ezt vedd figyelembe-vagyis hétfő délelőtt v csütörtök délelőtt kisebb az esélyed,hogy találj,egyébként meg szólj be a virágosnak,hogy szeretnél egy szálat és akkor biztos megoldják.

2009. szept. 23. 10:04
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem a lánytól függ. Tipikusan omantikus alkat? Akkor mindenképp rózsa. Ha vicces, vidám, vagy kicsit bohém, a tulipán lehet a befutó. Te ismered, gondold át, melyik tetszhetne neki. 17/L
2009. szept. 23. 10:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Én a tulipánra szavazok, magamból kiindulva:D viszont, ha rózsát viszel, akkor vöröset!

15/L

2009. szept. 23. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!