Hogy kell "befeketíteni" a tulipánt? És a rózsát?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha a kertemben majdnem fekete virágok lennének. Úgy hallottam, ezt a tulipánnál és a rózsánál el lehet érni. De hogyan?2009. szept. 18. 17:18
1/5 anonim válasza:
Fekete tulipánhagymát kell vásárolni. Most van ideje!
2/5 anonim válasza:
Egyébként ha vágott virágot szeretnél feketévé tenni, csak bele kell tenni fekete tintába egy éjszakára és reggelre feketék lesznek a szirmai. Ha meg mondjuk olyat akarsz hogy egyik fele fekete, másik meg piros, akkor kettévágod a szárának az alját, az egyiket fekete tintába, a másik felét a pirosba teszed és így kétszínű lesz :)
Tudom nem ez volt a kérdés de kikívánkozott belőlem!
3/5 anonim válasza:
Fekete tulipán hagymát, fekete rózsatövet kell venni. (Rózsából nincs egész fekete, csak padlizsánszínű, a fekete tulipán is lilás egy kicsit) És marha drága.
4/5 A kérdező kommentje:
ó én azt hittem hogy valahogy szaporítani kell x) vagydosni és egymáshoz kötözni meg ilyenek :D xD
2009. szept. 22. 14:54
5/5 A kérdező kommentje:
vagdosni*
2009. szept. 22. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!