Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha egy lánynak nem boltból viszek rózsát hanem a kertből szedek egyet? Többi lent!
Figyelt kérdés
Na szóval holnap akarom megkérdezni a lányt hogy lehet-e valami komolyabb köztünk! De a virágboltokban nincs rózsa :S
Nem fog hülyének nézni.
2010. júl. 8. 21:18
1/18 anonim válasza:
Jaj,dehogyis:)ha szépen leszeded a tüskéket,meg minden tuti örülni fog:)vagyis én örülnék neki.
ha nem örül küld el nekem:D
3/18 A kérdező kommentje:
Rendben :)
Elküldöm csak tudnám hol laksz :D
2010. júl. 8. 21:22
4/18 anonim válasza:
ha nem földes, és nincs rajta gyökér, és tiszta, akkor tökmindegy milyen a növény és honnan van. akár kertből, akár boltból. megsúgom a boltokbe és koszos helyről kerül.
5/18 anonim válasza:
Miért nézne?:) Ez tök jó:D Meg amúgy sincs ráírva, honnan van:DD
6/18 A kérdező kommentje:
Na jó de azért csak látszik rajta hogy kertből van, nem olyan szép mint a bolti!
2010. júl. 8. 21:24
7/18 anonim válasza:
inkább örülj neki, hogy a növényeken még nincs rajta: Made in China XDXDXD
amúgy tökmindegy honnan van. a rózsa az akkors rózsa, ha temetőből van.
8/18 anonim válasza:
csak azért nézed a boltit szebbnek, mert még nem nyílt ki rendesen. a virágboltokba úgy szállítjaák még bimbósan a növényeket és ott nyílik ki. naná, hogy egy feszes bimbós rózsa szebb mint egy elnyílt. de én láttam már kertben olyan rzsát, ami 1000szer szebb volt bármely boltinál.
9/18 sonyk750i válasza:
Öcsi, az exem jobban örült a kerti csokornak mint a boltinak. CSak nézd meg mielőtt leszakítod, hogy nincs-e benne valami bogár/tetű. Minirózsából kis csokrot ajánlok, szálas rózsából 1 szálat. Örülni fog neki, evégre a szándék a fontos. Ha meg nem tettszik neki akkor gáz van. A piacon kapsz olcsóbban is rózsát és néha még szebbet is! 19F
10/18 anonim válasza:
Én, ha lesz a kiszemelt lánnyal első randi, Pipacsot fogok neki vinni. Komolyan! Hosszú sztori...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!