Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
H viselkedjek egy randin?
Volt az elsö randim amire minden létező internetes oldalt el olvastam róla, de mégis ugy elrontotam h az hihetetlen... :// akkor elégè ideges voltam, nem tudtam meg nyikani sem, alig birtam rá nézni, mikor ránéztem elvigyorogta magát én meg elpirultam ugy h már éget az arcom.....stb de végülis nem lett semmi belöle a tulzotan idegeségem miat.. :P
Nem nagyon szeretnék a következön is beégni...segitsetek kérlek h a következö jól sikerüljön és tetszem a pasinak...h akarjon talàlkozni velem mégegyszer és alakulhason is vmi... :)
17L :)
"elvigyorogta magát én meg elpirultam ugy h már éget az arcom" olyan aranyos vagy :) *-* nálam lenne esélye! :D ha akarsz írhatsz priviben..
ha ilyen könnyen zavarba jössz akkor olyan helyre menjetek ahol kevés vagy eggyáltalán nincs ember. ott könnyeben feloldódsz. természetben lenne a legjobb. patakpart, ösvény, egy kis park stb.
ha nem akarod a csókot nem muszály megmondanod. ha önmagad adod akkor érezni fogja a testbeszédedből h mikor akarod.
ne érdekeljen h tetszel-e neki vagy sem. úgy értem h ne játszd meg magad. Olyan kapcsolatot akarsz amiben minden moccanásodra figyelned kell? az sohasem vezet jóra. :) légy őszinte, vedd kicsit lazán, félválról és könnyebb lesz :)
ja és sok sikert az érettségihez :))
15/f
#13 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!