Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg prostiból lesz a legjobb feleség?
Azért itt kérem, ki a tanácsotokat mert erről még a legjobb barátaimnak sem merek mesélni. 24 éves, értelmiségi srác vagyok és jelenleg egy nagy multi kicsi regionális központjában dolgozom. Éveken keresztül egy hülye távkapcsolatban voltam, egy ázsiai lánnyal és szex sajnos nem volt része ennek stb... ezért befejeztük. Én, pedig felkerestem egy hivatásos lányt... talán mert nincs időm, se energiám ismerkedni, talán mert félek a kudarctól, pedig volt 1 hosszú kapcsolatom (3 év). Egy vidám, kedves, mindenre nyitott és spontá és sportos emberke vagyok 180 cm magas 85 kg. Bár kissé tudálékos vagyok ez nem jelenti, hogy unalmas lennék, ha úgy tartja kedvem lelépek Ázsiába pár fillérrel a zsebemben, ha meg olyan kedvem van fél évet eltöltök New Yorkban..., de ezek ellenére, ha kapcsolatban vagyok akkor felelősséget érzek a párom felé, és mindent megteszek, hogy maximálisan megbízzon bennem stb...
Tehát a lényeg! Elmentem egy hivatásos lányhoz, aki korban hozzám illik, egy nagyon szép és kedves, korábban modellkedéssel foglalkozó pöttöm kis hölgy, akinek saját hibáján kívül félresiklott az élete és most a szexiparban dolgozik, nem örömből és nem szereti, amit csinál. Már az első találkozáskor éreztük mindketten, hogy nem vagyunk közömbösek egymásnak. A szexben pedig teljesen egymásra találtunk, és ez a aranyos kis hölgyemény azt mondta, hogy mióta egy éve véget ért egy komoly kapcsolata ilyen élményben nem volt része. Kb. én is ezt éreztem. Megbeszéltük, hogy újra találkozunk. Újra találkoztunk és a kettőnk közti érzelmek még jobban fellángoltak. Sokat beszélgettünk, sok közös dolgot találtunk egymásban, és bevallottam neki, hogy munkán kívül is szeretnék összefutni vele, amire ő kitérő választ adott és elmondta szerinte emellett a munka mellett képtelenség, komoly kapcsolatot fenntartani. De én nem adtam föl, mert tudtam hogy ő is akarja. Végül beleegyezett és valamikor össze fogunk futni a munkáján kívül is.
Szerintetek van értelme ennek a dolognak? Én segíteni akarok ennek a lánynak, ki akarom húzni ebből a világból, amíg lehet. Nem oda való. Ő is, és én is igen mély érzésű emberek vagyunk. Nem tudom mit tegyek. Bocs, ha sokat írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!