Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondják azt hogy k*rvábó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt hogy k*rvából lesz a legjobb feleség :D?

Figyelt kérdés

2013. márc. 2. 09:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Viccből.
 2/13 A kérdező kommentje:
honnan ered ez :D? ki találta ki :D?
 3/13 anonim ***** válasza:

Ez a Bűnvadászokból (Bud Spencer, Terence Hill) filmből.

De amúgy viccből szokták mondani

2013. márc. 2. 09:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Álltalában arra szoktak utalni hogy ha egy k*rva komolyan megállapodik akkor őt már nem csábíthatják el csak úgy, mert már ismer mindent....

A másik ok, hogy tudja mi kell a férfinak, és nem nyafog hogy megcsinálja.

2013. márc. 2. 09:29
 5/13 A kérdező kommentje:

miért ki nyafog :D?

én sose szoktam.

2013. márc. 2. 09:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Kurv@ vagy?
2013. márc. 2. 09:34
 7/13 A kérdező kommentje:
nem vagyok :)
2013. márc. 2. 09:35
 8/13 anonim ***** válasza:
86%

Ez a legtöbb esetben tényleg így van, több okból is. Részben azért, mert hálás a férfinak, hogy a múltja ellenére is elvette, részben pedig azért, mert már ismeri a férfiakat, és nem vár jobbat akkor sem, ha esetleg alkalma nyílna megcsalni a férjét. Volt ilyen asszony a házunkban, rendkívül tiszta és kedves nő volt.

Most persze nem azokról beszélek, akik narkósók vagy velejéig romlottak voltak, hanem azokról, akik kényszerből vagy komoly szükségből váltak azzá, amivé. Rendszerint a faluról városba került, naív kislányok jártak így, akik otthon szorgalmas, házias, szelíd leányok voltak...

2013. márc. 2. 09:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Lehet,de nekem nem kéne olyan,aki qrva volt...
2013. márc. 2. 10:01
 10/13 anonim ***** válasza:
gondolom mert sok minden jó dolgot tud...:)
2013. márc. 2. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!