Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lassan felcserélődnek a nemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan felcserélődnek a nemi szerepek, szerintetek eljön az aranykorszak amikor a csajok fognak a pasikra nyomulni?

Figyelt kérdés
Például egy csaj odamegy egy fiúhoz, meghívja egy italra majd ismerkedik vele.
2013. ápr. 11. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Mar eljött ez a kor XD
2013. ápr. 11. 13:56
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

nagyritkán most is előfordul ilyesmi, de hogy teljesen felcserélődjön azt nem tudom elképzelni

azért van ami ebben a modern világban sem változik :D

2013. ápr. 11. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem is eljött már ez a korszak, legalábbis már tapasztaltam határozott jeleit. Én viszont őskövület vagyok: én akarok megharcolni az áhított hölgy kegyeiért. Az ilyen nyomuló nőutánzatokat inkább lepattintom. Meg "félek" is, hogy csak ki akarnának használni. Utána se egy telefon, se semmi.....:)
2013. ápr. 11. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Ki van csukva.

Még most is a fiúknak kell a lányok után szaladni.

2013. ápr. 11. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Titkon ez egy dédelgetett álom. Valóban golden age lenne.

Azok a palik,akiket nem hajt a vadászösztön, akiknek sosincs kedve udvarolni, azoknak elég kényelemzóna lenne.

Igazából nincs felcserélődés, mióta nemek közti egenjogúság van, azóta végülis a nőnek is kutya kötelessége annyit tenni egy viszony kialakulásáért mint egy férfinak.

A baj ott van,hogy a nők még mindig nagy előszeretettel élnek vissza a kiba szott előjogaikkal, és ez nem tetszik.

Semmi kivetnivaló nincs azon, ha egy nő kezdeményez, mindig annak a félnek kéne kezdeményeznie, aki érez magában elég önbizalmat hozzá, nemtől függetlenül!

Mivel nem vagyunk gondolatolvasók, így nyilván aki önbizalommal rendelkezik, az nyomuljon nyugodtan.

2013. ápr. 11. 14:59
 6/8 anonim ***** válasza:
És akkor mi van? haladni kell a korral és nem csak fészbúkkal.
2013. ápr. 11. 15:08
 7/8 macskox77 ***** válasza:
Szerintem ebben nincs semmi gáz, én pl:ugy ismerkedtem meg egy pasival(azóta is jóban vagyunk) h azt mondtam neki,h nem is tudtam h arrafelé(mondtam persze a város nevét ahol lakik) ilyen jópasik laknak..:)) Persze a nyomulós kis ribiket ki nem állhatom.))
2013. ápr. 11. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző, ez nagyon jó duma! Ez tetszik! Egy remek, menő lány!
2013. ápr. 11. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!