Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 2012 felcserélődnek a pólusok...

2012 felcserélődnek a pólusok a napkitörések miatt annyira féltem apámat szerintetek mi lesz?

Figyelt kérdés
elméletileg már félhetünk a niburu nevű bolygótól és a nap kitörésektől is majd 2 év múlva . felcserélődnek a pólusok és nem lesz áram már pedig apámnak 5 éve szemműtétei vannak nem akarom ,hogy megvakuljon vagy meghaljon és lesz@rom ki döglik meg körülöttem csak ő ne. szerintetek lesz 2012 ? főleg ,hogy most egy nasa -a manusz állította ,hogy napkitörés várható nem csak a maja naptár :S
2010. jún. 22. 00:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Feküdj le szépen aludni és ne dőlj be mindenféle áltudományos kuruzslónak. Mondanám, hogy olvass utána legalább alapszinten a napkitöréseknek és a földmágnesességnek és nézd meg, hogy az éjszakai égbolton mekkora az Esthajnalcsillag, de az a te esetedben nem segítene. Ha a fent említett módszer nem működik, akkor pedig nyugodtan rettegj tovább még két évig, aztán 2013. január 1-jén megbeszéljük, milyen volt a világvége! ;-)
2010. jún. 22. 01:05
 2/15 A kérdező kommentje:
ezzel most egy kicsit megnyugtattál de én nem rettegek csak féltek:( utána olvastam de mindenhol kb 10/7 cikbből azt írják ,hogy mostanság aktív a nap és napkitörések is egyre gyakrabban vannak meg 2012 ben lesz a csúcs napkitörés :(((
2010. jún. 22. 01:10
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

a maja naptár nem mond semmilyen napkitörést, sőt világvégét se jósoltak meg, csak annyit h ez a kib***ott ciklus véget ér és az egész kezdődik előlről, miért nem tudjátok már megérteni

//bocsánat a trágár szóért, de már felidegesít h ennyire nem értik az emberek//

2010. jún. 22. 01:12
 4/15 A kérdező kommentje:
de maja vs nasa -s forma ? szerintem az utóbbi többet mutatott fel.
2010. jún. 22. 01:13
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Nyugodj meg szépen, fizikus haverom szerint semmi nem lesz. Ja, meg a tudósok szerint se. A maják azért nem írták tovább a naptárat, mert elfogyott a kövük. :) Ilyen alapon nálunk minden év december 31-én világvége lenne. Bár ha megtalálod a megfelelő piát szilveszterkor, érezheted úgy... :D
2010. jún. 22. 01:49
 6/15 anonim válasza:
81%
utolsó, ezen rohadt jót röhögtem :D
2010. jún. 22. 03:33
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

A Nap kb 10 éves (kicsit hosszabb) aktivitási ciklusokat mutat. A legutóbbi csúcs a 2000-es évek elején szokatlanul gyenge volt, talán észre se vetted (ha már éltél akkor). De mondjuk az azelötti a szokásos volt, és láss csodát nem omlott össze a világ a 90-es években.

[link]

A Nibiru nevü bolygót egy Sitchin nevü sci-fi író találta ki, a valóságban nem létezik. Ö viszont azóta is gazdagon megél belöle, a hozzád hasonló hiszékenyek által.

[link]

A maják naptára pedig nagyon érdekes, de sehol sem említ világvégét. Emellett furcsamód sem a mixték, zapoték, azték, tolték, olmék vagy hasonló kultúrák nem csaptak akkora sajtóvisszhangot, pedig ugyanúgy kis közép-amerikai kultúrácskák voltak, egyedi és gazdag mondavilággal és müvészettel. Ha kicsit értesz hozzá akkor tudhatod, hogy a maják naptárában egy ciklus vége lesz és kezdödik a következö, aminek annyi köze van a világvégéhez mint egy pár bakancsnak. Egyébként pedig a maják leszármazottai még ma is élnek pl Guatemalában, és nagyon kedves, vendégszeretö emberek, akikben fel sem merül hogy jön a világvége - legalábbis nekem ezt mondták amikor ott voltam.

[link]

A Föld mágneses pólusai pedig már többször is felcserélödtek az idök során, söt folyamatosan mozognak. Természetes dolog.

[link]

Kevesebb marhaságot olvass, akkor nem fognak megmosolyogni és leereszkedöen válaszolni neked, mint például én is.

2012 pedig lesz, ahogy 2013 is és még sok sok év utána.

2010. jún. 22. 04:26
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi nem lesz semmi:))))

Csak náluk akkor fog lejárni a naptár,mint nálunk minden évben :)

2010. jún. 22. 10:29
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"és lesz@rom ki döglik meg körülöttem csak ő ne. "

Ez kedves gesztus...Aki hülye, haljon meg!

2010. jún. 22. 16:35
 10/15 anonim válasza:
34%

"előttem lévő"

N00B-.-"

ezzel gondolom aszt akarta kifejezni, hogy mennyire nem szeretné, hogy meghaljon az apukája

nem kell rögtön mindenkit lehülyézni, először értelmezz ember, utána pofázz-.-"

2010. jún. 22. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!