2012 felcserélődnek a pólusok a napkitörések miatt annyira féltem apámat szerintetek mi lesz?
a maja naptár nem mond semmilyen napkitörést, sőt világvégét se jósoltak meg, csak annyit h ez a kib***ott ciklus véget ér és az egész kezdődik előlről, miért nem tudjátok már megérteni
//bocsánat a trágár szóért, de már felidegesít h ennyire nem értik az emberek//
Szia!
A Nap kb 10 éves (kicsit hosszabb) aktivitási ciklusokat mutat. A legutóbbi csúcs a 2000-es évek elején szokatlanul gyenge volt, talán észre se vetted (ha már éltél akkor). De mondjuk az azelötti a szokásos volt, és láss csodát nem omlott össze a világ a 90-es években.
A Nibiru nevü bolygót egy Sitchin nevü sci-fi író találta ki, a valóságban nem létezik. Ö viszont azóta is gazdagon megél belöle, a hozzád hasonló hiszékenyek által.
A maják naptára pedig nagyon érdekes, de sehol sem említ világvégét. Emellett furcsamód sem a mixték, zapoték, azték, tolték, olmék vagy hasonló kultúrák nem csaptak akkora sajtóvisszhangot, pedig ugyanúgy kis közép-amerikai kultúrácskák voltak, egyedi és gazdag mondavilággal és müvészettel. Ha kicsit értesz hozzá akkor tudhatod, hogy a maják naptárában egy ciklus vége lesz és kezdödik a következö, aminek annyi köze van a világvégéhez mint egy pár bakancsnak. Egyébként pedig a maják leszármazottai még ma is élnek pl Guatemalában, és nagyon kedves, vendégszeretö emberek, akikben fel sem merül hogy jön a világvége - legalábbis nekem ezt mondták amikor ott voltam.
A Föld mágneses pólusai pedig már többször is felcserélödtek az idök során, söt folyamatosan mozognak. Természetes dolog.
Kevesebb marhaságot olvass, akkor nem fognak megmosolyogni és leereszkedöen válaszolni neked, mint például én is.
2012 pedig lesz, ahogy 2013 is és még sok sok év utána.
Nyugi nem lesz semmi:))))
Csak náluk akkor fog lejárni a naptár,mint nálunk minden évben :)
"és lesz@rom ki döglik meg körülöttem csak ő ne. "
Ez kedves gesztus...Aki hülye, haljon meg!
"előttem lévő"
N00B-.-"
ezzel gondolom aszt akarta kifejezni, hogy mennyire nem szeretné, hogy meghaljon az apukája
nem kell rögtön mindenkit lehülyézni, először értelmezz ember, utána pofázz-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!