Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 2012 felcserélődnek a pólusok...

2012 felcserélődnek a pólusok a napkitörések miatt annyira féltem apámat szerintetek mi lesz?

Figyelt kérdés
elméletileg már félhetünk a niburu nevű bolygótól és a nap kitörésektől is majd 2 év múlva . felcserélődnek a pólusok és nem lesz áram már pedig apámnak 5 éve szemműtétei vannak nem akarom ,hogy megvakuljon vagy meghaljon és lesz@rom ki döglik meg körülöttem csak ő ne. szerintetek lesz 2012 ? főleg ,hogy most egy nasa -a manusz állította ,hogy napkitörés várható nem csak a maja naptár :S
2010. jún. 22. 00:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
2012 biztos hogy lesz dehogy vége lesz e világnak..sztem úgy fog tovább forogni ahogy eddig..legfeljebb az emberek fognak kicsit felfordulni :)
2010. jún. 22. 20:03
 12/15 A kérdező kommentje:
kedvesek vagytok :) am azért írtam azt h nem érdekel körülöttem ki távozik el mert nem tudjátok ,hogy milyen kis sz@r rágókkal vagyok körülvéve bár ha belegondolok 2 őt kivéve :)
2010. jún. 22. 23:02
 13/15 Boldizsár Balázs válasza:
Nem kell felned mert má mondtták hogy 2000-be lesz világvége és nem lett áttették 2013-ra és ne higgy bennük mert csak hazugság
2010. dec. 2. 19:43
 14/15 Boldizsár Balázs válasza:
Ne félj mert nem lessz semmi 2012-ben mert ez csak hazugság azért mert a maják hülyék voltak. Nem tudtak gondolkozni. De áttették 2013-ra és akkor se lesz mert csak hazudnak. Azért hazudnak mert 2000-ben is mondták hogy napkitörés árvíz lesz. De nem lesz. Ne is higgy ilyenekben. Mert ez csak hazugság. Mert még csak 11 éves a nap akkor miert törne ki? Mert még egyszer se történt meg pl(2000-be mondták hogy ütközni fog egy bolygóval de nem ütközött. Szivesen!
2010. dec. 2. 19:52
 15/15 anonim válasza:
elvileg a maja naptár azt írja, 2012 december 21-én vége lesz a korunknak. de gyakorlatilag az áll ott, hogy egy kor lezárul. tehát nem világváge lesz. igen, lehet, hogy elmegy majd az áram, stb... de ezt 2010-ben írtad, 2 éve. Azóta biztos több műtéten ment át apukád. És azt ilyen két évvel az esemény előt nem láthatják tisztán, hogy mi lesz. Nyugodj meg, nem fog történni semmi.
2012. júl. 15. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!