2012 felcserélődnek a pólusok a napkitörések miatt annyira féltem apámat szerintetek mi lesz?
Figyelt kérdés
elméletileg már félhetünk a niburu nevű bolygótól és a nap kitörésektől is majd 2 év múlva . felcserélődnek a pólusok és nem lesz áram már pedig apámnak 5 éve szemműtétei vannak nem akarom ,hogy megvakuljon vagy meghaljon és lesz@rom ki döglik meg körülöttem csak ő ne. szerintetek lesz 2012 ? főleg ,hogy most egy nasa -a manusz állította ,hogy napkitörés várható nem csak a maja naptár :S2010. jún. 22. 00:54
11/15 anonim válasza:
2012 biztos hogy lesz dehogy vége lesz e világnak..sztem úgy fog tovább forogni ahogy eddig..legfeljebb az emberek fognak kicsit felfordulni :)
12/15 A kérdező kommentje:
kedvesek vagytok :) am azért írtam azt h nem érdekel körülöttem ki távozik el mert nem tudjátok ,hogy milyen kis sz@r rágókkal vagyok körülvéve bár ha belegondolok 2 őt kivéve :)
2010. jún. 22. 23:02
13/15 Boldizsár Balázs válasza:
Nem kell felned mert má mondtták hogy 2000-be lesz világvége és nem lett áttették 2013-ra és ne higgy bennük mert csak hazugság
14/15 Boldizsár Balázs válasza:
Ne félj mert nem lessz semmi 2012-ben mert ez csak hazugság azért mert a maják hülyék voltak. Nem tudtak gondolkozni. De áttették 2013-ra és akkor se lesz mert csak hazudnak. Azért hazudnak mert 2000-ben is mondták hogy napkitörés árvíz lesz. De nem lesz. Ne is higgy ilyenekben. Mert ez csak hazugság. Mert még csak 11 éves a nap akkor miert törne ki? Mert még egyszer se történt meg pl(2000-be mondták hogy ütközni fog egy bolygóval de nem ütközött. Szivesen!
15/15 anonim válasza:
elvileg a maja naptár azt írja, 2012 december 21-én vége lesz a korunknak. de gyakorlatilag az áll ott, hogy egy kor lezárul. tehát nem világváge lesz. igen, lehet, hogy elmegy majd az áram, stb... de ezt 2010-ben írtad, 2 éve. Azóta biztos több műtéten ment át apukád. És azt ilyen két évvel az esemény előt nem láthatják tisztán, hogy mi lesz. Nyugodj meg, nem fog történni semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!