Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehet? Szerintetek gondolt rám vagy tetszettem neki? talán csak játszott velem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel vagy egy éve ismerkedtem össze,egy suliba jártunk,MSN-en beszélünk azóta is.Nyár elején gyakran taliztunk.Nem tudom,hogy érdeklődött-e irántam vagy csak úgy tett!Aztán,nyár végén megint úgy csinált,mintha érdekelném,de akkor már addig fajultak a dolgok,hogy már az elköszönés sem csak egyszerű puszi-puszi,hanem már szeretlek meg minden!Most akkor akar valamit???Vagy legalább akart???Segítsetek légyszíves!2009. szept. 22. 20:51
1/4 anonim válasza:
Igen szeret, csak "burkolva" mutatja ki, nem tudom miért nem mondja ki kerek perec.
Szerintem az ilyen szeretlek elköszönésnél csókold meg, az többet mondd 1000 szónál
2/4 anonim válasza:
ez a "többet mond 1000 szónál" nagyon eredeti duma:P
4/4 anonim válasza:
Hm miért nem kérdezed meg tőle, ha annyira kíváncsi vagy rá?
A leírtak alapján ezt nem lehet megmondani. Te ismered őt,ezt neked kellene tudnod. Ha meg nem ismered eléggé,akkor korai a szeretlek szót használni.Valamit biztos érez.Többet beszélgess vele élőben,ajánlom a sétát,ilyenkor azt is megfigyelheted, hogyan mozog,mit árul el testbeszéde,milyen szavakat használ és azokat hogyan mondja. Menj biztosra, sok minden járhat a srác fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!