Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent ez? Vajon tetszette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez? Vajon tetszettem neki?

Figyelt kérdés
Volt egy fiú még tavaly, aki tetszett nekem és ezt az egyik barátnőm közölte is vele. Erre nem igazán reagált, inkább csak érdeklődött, hogy ki vagyok és többet akart megtudni rólam. Mivel nem tudtam, hogy most mit akar tőlem, ezért felvettem MSN-re. Ahol nagyon bunkó és köcsög volt velem. Majd másnap elmesélte a haverjainak is és ők ezzel piszkáltak/nak. Még olyat is mondott az egyik, hogy: ".... szerelme"... de közben még olyanokat írt MSN-ben, hogy nem tetszem neki sehogyse. Egyébként ő 2évvel idősebb, mint én. Amikor meglát sokszor néz a szemembe és a barátaival együtt beszélnek rólam és néha nevetnek valamin. Már egy éve nem láttam, mert eltávolodtunk egymástól. De egyszer összehozott a sors vele, és megintcsak a szemembe nézett és az egyik barátja utánam is szólt, ő meg lefogta, hogy hagyja abba. És sokak mondják, hogy szerintük tetszem neki, de ha így van, mért utasított el?
2011. júl. 25. 23:42
 1/3 WhiteLabel ***** válasza:
szerintem utál.
2011. júl. 25. 23:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezek alapján bármi lehet, de szerintem inkább csak szórakozik veled.
2011. júl. 26. 10:51
 3/3 anonim ***** válasza:
ez komoly ügy. teljesen átérzem, velem is volt már ilyen. lehet, hogy tetszel neki, csak túl éretlen elmondani. de az is lehet, hogy csak szórakozik. próbáld meg elhívni kettesben, hogy beszélj vele hogy most mi van. ha zavarban van, tetszel neki. ha úgy érzed, abszolút nem teszel neki, szólj vissza neki valami durvát.:DD
2011. júl. 27. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!