Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet visszatartani a szellentést randi közben?
Figyelt kérdés
arra sikerült rájönnöm, hogy a stressz okozza, csak nem tudom, hogy hogyan kellene ülnöm ahhoz, hogy ne adjak ki magamból hangokat. Ha túl sokáig tartom vissza, akkor meg bélkorgásom lesz, ami éppúgy hallatszik, és nagyon cikis. Ötletek?2013. ápr. 9. 23:12
1/14 anonim válasza:
hát mondd hogy várj egy kicsit azután elmész a mosdóba és kiszellented magad ha már nem bírod
2/14 anonim válasza:
Én odaszartam a csaj orra alá, és tetszett neki, szerintem jó poén.
4/14 anonim válasza:
Lanyok is szellentenek ? Nem tudtam
5/14 anonim válasza:
23:16 na jó ne fárasszad a népet:DD
6/14 anonim válasza:
A stressz is okozhatja tényleg? Akkor megvan az oka, hogy 5 éve miért vannak szélgörcseim.
7/14 intrepid válasza:
Ha nem szabadulsz meg tőle valahogyan, végig akkörül járnak a gondolataid, és zavarni fog a beszélgetésben. Sipirc a mosdóba. A randira felkészülés alatt ne fogyasszál olyan ételeket, amelyek gázosak.
9/14 anonim válasza:
próbáltad már összeszorítani a p.csád?
10/14 anonim válasza:
Fú az nagyon rossz, rám is rám jön a "finghantnék" a stressztől. Ne is mondjam, hogy milyen volt, amikor érettségiztem... :DDD Én két megoldást találtam rá. A kevésbé kellemes az Espumisan. Na nem a gyógyszer miatt, csak annyi, hogy ugyanúgy stresszes maradsz, de legalább nem kell folyton fingani. A másik megoldás meg a legegyszerűbb... oldod a feszültséget és befejezed a feszengést. Meséltek egymásnak, beszélgettek, pörögtök... de ha nem, akkor ja, ott a wc. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!