Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randi lakáson? Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randi lakáson? Szerintetek? Felmennétek?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot 2 hete. Hétvégén randiztuk először,most szombaton megint fogunk. Most költözött új lakásba,írta,hogy megmutaná,ha érdekel egy kis bor mellett.. Szexelni még nem tervezek..leszögezzem ezt előtte igaz?

Köszönöm a normális válaszokat!

2013. ápr. 9. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Ne szögezd le! Egy házavató szex mindenkinek az ínyére lenne! Tehát hagyd, hagy kormolja ki a pukkantód.
2013. ápr. 9. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:

szerintem meg nehogy felmenj!

gondolkozz,kis bor mellett,szerinted miért? mert azzal akaja oldani a gátlásaid,egy csok,egy simogatás és már szex isa lesz,,,,

vedd észre,ha egy férfi igazán akar egy nőt,akkor tsizteli,értékeli,nem lakásra viszi a 2.randin

2013. ápr. 9. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tervezed de fogtok. Egy kis romantika, alkohol az agyban, és már a bugyidban matat...Ja persze és "te nem vagy olyan lány" Mindenki ezt mondja. Bocsáss meg nem bántásból írtam csak általában ez a forgatókönyv. Tényleg ne haragudj rám. :)
2013. ápr. 9. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Te tudod, én voltam már elsőn is lakáson, de nem volt szex, csak beszélgettünk,
2013. ápr. 9. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha már ezzel indított hogy "kis bor" akkor tuti vannak hátsó szándékai. Szerintem ne menj.
2013. ápr. 9. 23:18
 6/7 hyatt ***** válasza:

Az, hogy szándék van a minimum. Ha nem akarna lefektetni már régen rossz lenne :D. De persze nyugodtan felmehetsz hozzá. Nem kell semmit kikötni, ha nem akarsz lefeküdni vele egyszerűen ne tedd.

Valószínűleg iszogattok, beszélgettek, megmutatja a lakást és nem lesz semmi. Viszonylag unalmas program :P Ha szerencséd van tud főzni és összeüt valami finomat. A normális pasik ilyenekkel lepnek meg. Ha a pincét akarja megmutatni - vagy az ágyán gyanúsan sok a lánc és a bilincs - akkor menekülj!!! :D

2013. ápr. 10. 01:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam kétszer is volt első randis szex. Senki nem bánta meg...
2013. ápr. 10. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!