Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin mit tegyek? (Több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin mit tegyek? (Több lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok egy lány vagyok és van egy barátom aki elhívott randizni. Nagyon nagyon tetszik és nem tudom mit kell tenni az első randin...Egy osztályba is járunk és mindennap talizunk. És félek hogy a randin kínos csend lesz. Esetleg vmi tipp hogy mit tehetek ellene? És többször célzott a csókra is :) Elmesélnétek nektek milyen az a bizonyos első csók?

13/L

2013. ápr. 9. 09:35
 1/3 A kérdező kommentje:
Nekem elég a puszi is.
2013. ápr. 9. 10:04
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem kezd el érdeklődni felőle(hobbi, játékok stb.) vagy ha tényleg beáll az a "kínos csend" akkor fel lehet dobni egy osztályos témát pl: "láttad hogy az xy mit csinált?" vagy "húú de vicces volt amikor..." az első csók szeintem senkinek sem sikerül túl jól de egyáltalán nem kell aggódni!!! ha pedig látod hogy a fiú nem fog megcsókolni akkor az elköszönésnél adhatsz neki szájrapuszit meglátod hogy reagál! sok sikert majd írj hogy mi volt! :)
2013. ápr. 10. 17:33
 3/3 A kérdező kommentje:
jól sikerült volt pár kínos csend és a kiszolgáló folyamatosan bámult minket így nem volt a legjobb de most nyáron talizgatni szeretnénk meg majd megyünk Révfülöpre együtt táborba *.* már úgy várom :)
2013. júl. 3. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!