Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek a borsodi srácokról?
Figyelt kérdés
Valóban kevesebb esélye van nálatok, ha a srác BAZ megyei?
Persze nem roma származású, csak egyszerűen pl Miskolcon nőtt fel.Mint ember teljesen normális, inteligens,kedves, nem bunkó utcagyerekre gondolok.
Megismerkednétek vele, vagy miután megtudnátok, hogy borsodi,másképpen tekintetek rá?
2013. ápr. 8. 22:10
1/5 anonim válasza:
biztos több esélyetek van, mint a debrecenieknek
2/5 anonim válasza:
mind kettő messze van szóval az ég világon semmi.
3/5 anonim válasza:
egyszer egy miskolci ismerősöm mondta, hogy borsodban csak a sör világos :D
pedig nem is. láttam :)
nálam nem lenne ez hátrány, hogyha az az alapszitu, hogy jelenleg azonos helyen élünk..
nem izgat ki hol nőtt fel, de ha 4 megyényire lakik, akkor azért nem ismerkednék vele, mert messze van.
4/5 anonim válasza:
Borsodi srác vagyok, Debrecenbe jártam egyetemre. Ezek szerint akkor HHH-s lennék? :)
5/5 anonim válasza:
Törzsgyökeres borsodiként ismerem a srácokat errefelé, szerintem ha a srác rendes nem fekete és normális akkor tökmindegy hogy honnan jött :D Manapság az embereket nem nagyon érdekli, hogy honnan jött a másik. Bár borsodról mindenkinek a sok fekete jut eszeébe.. dehát pesten meg a páva sok (bár másholis akad) úgyhogy ilyen ne foglalkoztasson szerintem! :) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!