Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi, és van pár kérdésem. Feltehetem itt?
Az osztályba idén jött egy új lány, és eléggé bejön.
Egész jóban vagyunk, de legtöbbször társaságban van, így nem tudok semmi komolyról beszélni vele. Ha el szeretném hívni valahova, akkor az első gondolom az lenne, hogy kicsit félrehívom. Hogyan tegyem ezt, esetleg milyen ürüggyel. (Az ilyen ötletek, hogy facebook-on stb. elhívom szóba se jönnek hál' istennek.)
A következő kérdés a helyszínt illeti, mit tudtok ajánlani?
(A jelenlegi viszonyunkat még olyan éppenhogy barátinak mondanám, lehetőleg valami olyan kéne, amit nem vesz tolakodásnak.)
Az utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy mikor vége a randinak, akkor hogy legyen/hogy szokott menni az elbúcsúzás? Debreceni vagyok, ő Debrecen - Pallagon lakik.
Esetleg meddig kisérjem el?
Tapasztalatom még kb semmi nincs ilyen téren, gondoltam leegyszerűsítem a dolgokat, és megkérdezem itt. Egy próbát megér.
Előre is köszi a válaszokat4 :)
16\f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!