Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem kellünk mi igazi pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellünk mi igazi pasik?

Figyelt kérdés

Helo !

A probléma a következö : suliba jár egy tök jo csaj . Igazi bomba bula , : vékony mégis van joo dudája meg segge meg olyan igazi szexi nézés mint a filmekben tudjátok ..

Ez oké is lene de mos képzeljétek el ez a nö egy utolso kis nyomorékal jár !! ez a srác nem tet semmit , ocska göncei vannak ( pl.. sima szürke pollo , kék nadrág ) bulizni nem tud , spanolni sem lehet vele mert 1 gyökér és ez a csaj mégis vele van már honapok ota .

Próbáltuk már a töbi spannal " eltéritteni" ugymondd , de fa képnél hagyot minket és 1 szerüen nem értjük. Mi mind annyian jol öltözünk , kondizunk formában vagyunk jó fejek vagyunk és egy ilyen bulának mégis az a senki kell..

Mi lehet ennek a konzekvenciálya szerintetek ? végzösök vagyunk gimiben ha ez segit

2013. ápr. 8. 01:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Mondom én hogy irtani kéne bizonyos emberfajtákat... De az istenért se fogadják el a javaslataim. Kicseszett bürokrácia, meg ügyvédek, meg hogy emberi jogok... Az ilyenek nem érdemlik meg az oxigént se.

A probléma a következő: nem vagy a föld alatt 10 méterrel, akkor nagyobb vonzerőd lenne...

2013. ápr. 8. 08:46
 22/28 anonim ***** válasza:
11%
Gyúrhattál volna picit agyra is, mert úgy látom, az valahol lemaradt. De ne aggódj, a nők 90%-nál még így is bejössz valószínűleg, mert úgyis a külső a legfontosabb. Én okos vagyok, de rettentően ocsmány, undorítóan dagadt és alacsony. De nekem nem az a problémám, hogy egy bizonyos csajt nem tudok megszerezni, hanem az, hogy nincs olyan csaj a világon, aki egy csepp vonzalmat is tudna érezni irántam.
2013. ápr. 8. 09:09
 23/28 anonim ***** válasza:
Drága kérdező, az ilyeneket mint ti le kellene vágni, mint a marhát, mert csak a húsotok az ami ér valamit, és ezt az a lány is látja. :-D Buta vagy, mint a föld és még bunkó is, feltételezem, hogy apuci, anyuci a segged alá tolja az életet ameddig tudja, de önmagadtól egy nagy nulla vagy. Na az ilyen az igazi LÚZER!
2013. ápr. 8. 10:18
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

" ez a srác nem tet semmit , ocska göncei vannak"

És te mit tettél a menő gönceidért? Gondolom halálra dolgoztad magad, a szüleidnek semmi köze hozzá.

2013. ápr. 8. 11:35
 25/28 anonim ***** válasza:

én is menőzhetnék hogy mien faszán nézek ki, de nem teszem. Am ha akkora gyúrós vagy csinálj már meg egy szabályos egykezes fekvőtámaszt. Ha nem tudnád a sütnivaló többet ér mint az izom. az izom csak ráadás. amúgy ki nem sz*rja le h mien cuccokat hord? lemerem fogadni h 20 év múva te fogsz olyat hordani. amúgy a nőket sztem érzelmileg jobban meg lehet fogni, már ha eljuttok odáig.

17f

2013. ápr. 8. 18:33
 26/28 anonim ***** válasza:

Edes kicsikem! Te olyan messze vagy az igazi pasitol, mint Mako Jeruzsalemtol...

Tovabb megyek!

Ha kib@szott gyorsan nem valtoztatsz a stilusodon, neked sosem jut ilyen "bula".

Ez a konzekvenciaLYa

2013. ápr. 9. 20:25
 27/28 anonim ***** válasza:
Makót tudom hol van, ott élek, legalábbis az év 10%-ában. xD Jeruzsálemben sajnos nem volta még... :DDD
2013. ápr. 9. 23:47
 28/28 anonim ***** válasza:

Ez a Mako nem az a Mako, azt remelem vagod...

Ha nem, nezz utana!

2013. ápr. 10. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!