Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 randi csak egy sima kis flört lenne ami semmit sem jelent?
Figyelt kérdés
8 randim volt már egy sráccal. Meg is csókolt, más még nem történt. Ritkán találkozunk, neten sem nagyon beszélünk max csak annyit hogy mikor legyen a következő randi. Felhívni még soha sem hívott, sms-tnéha ír. De tényleg ritkán beszélünk. Már 3 napja nem beszéltünk egymással, és ezt elmondtam valakinek, mire azt mondta hogy nem is érdeklem, csak egy flört vagyok neki különben minden nap keresne legalább facen...Iqaza lehet? :/2013. ápr. 7. 20:08
11/17 anonim válasza:
Az üzenetből én az veszem ki, hogy csak játszadozik Veled.
12/17 A kérdező kommentje:
Eddig 6 alkalommal volt hétvégén randink, és 2szer volt hétköznap. De a hétköznapi az nagyon rövid volt.
Én bízom benne hogy nem csak játszadozik. Ezt miből gondolod?
2013. ápr. 7. 20:31
13/17 anonim válasza:
Én minden nap keresem a lányt, aki nekem tetszik, és komolyan is akarom...
Csak játszadozik szerintem is
15/F
14/17 A kérdező kommentje:
Csak az hogy akkor miért vitt el moziba, kajálni stb. Tehát miért költött rám pénzt? Vagy ez nem jelent semmit? Ja és egyszer már volt is nálam filmet nézni.
2013. ápr. 7. 20:41
15/17 anonim válasza:
Mert azok egy programnak is jók. Amúgy meg miért nem kérdezed meg tőle szemtől szemben? A válaszából, reakciójából valószínűleg ki tudnád szűrni, hogy mit is akar, vagy nem akar.
16/17 anonim válasza:
Pénteken engem is elhívott moziba a barátom (azt hittem ennyi randi után már tekinthetem annak) (5. randi volt, először költött rám), aztán tegnap még csak 1 db sms-t sem írt, és este mikor megpróbáltam felhívni, hogy mi újság van vele, fel sem vette a telefont és se e-mail, se semmi reakció. Tehát azért mert költött Rád, még nem biztos, hogy jót jelent, légy kicsit bizalmatlan.
17/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk pár napja mikor volt az utolsó randink, írt miután elköszöntünk egy sms-t hogy "Nagyon szeretek veled lenni, már most hiányzik a társaságod. Remélem jövőhéten valamelyik nap megint össze tudjuk hozni hogy találkozhassunk. Szép álmokat és vigyázz magadra " Erre én visszaírtam, majd megint visszaírt, elköszöntem tőle (jó éjt) és azóta semmi.
2013. ápr. 8. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!