Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 randi csak egy sima kis flört lenne ami semmit sem jelent?
Figyelt kérdés
8 randim volt már egy sráccal. Meg is csókolt, más még nem történt. Ritkán találkozunk, neten sem nagyon beszélünk max csak annyit hogy mikor legyen a következő randi. Felhívni még soha sem hívott, sms-tnéha ír. De tényleg ritkán beszélünk. Már 3 napja nem beszéltünk egymással, és ezt elmondtam valakinek, mire azt mondta hogy nem is érdeklem, csak egy flört vagyok neki különben minden nap keresne legalább facen...Iqaza lehet? :/2013. ápr. 7. 20:08
2/17 anonim válasza:
Én ennyiből úgy gondolom hogy unalmas napjaiban jó vagy neki.
3/17 anonim válasza:
Sajnos szerintem igaza lehet. Ha egy férfinak tetszel, vagy érdekled őt, akkor keres, tartja veled a kapcsolatot. Ezt tapasztalatból mondom.
4/17 anonim válasza:
Igen. Ha tényleg tetszenél neki, akkor azért sűrűbben keresni.
7/17 anonim válasza:
Ez még flört sem. Az a pasi akinek kellesz, az ennél sokkal sűrűbben jelentkezik, magától.Nem neked kell jelentkezni.
8/17 A kérdező kommentje:
Szokott jelentkezni, de csak 3 nap után kb. De akkor is csak ír egy pár sort hogy "Szia Drágám hogy vagy (L) Nagyon hiányzol már, jó lenn megint találkozni. Kedden vagy szerdán érnél-e rá jobban?" és akkor megbeszéljük hogy mikor legyen, találkozunk, és megint ez megy.
2013. ápr. 7. 20:21
9/17 A kérdező kommentje:
Szóval nem szoktunk minden nap a facen lógni és órákig chatelni. Vagy napi X sms-t váltogatni.
2013. ápr. 7. 20:22
10/17 anonim válasza:
Hétvégén volt már randitok? Mert akkor az jót jelent, ha a hétvégi szabadidejéből szorít Neked ki időt, mert akkor nemcsak 1-2 órás randitok lehet. Amúgy hány évesek vagytok?30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!