Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék ismerkedni, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni, ami nem diszkó vagy szórakozóhely?

Figyelt kérdés

Vidéki vagyok, és sajnos nincs túl sok választási lehetőségem. Értelmes és jó lelkű korombeli fiúkkal szeretnék megismerkedni, de úgy érzem, hogy nincs ötletem a helyszínt illetően. A netet már próbáltam, csak rossz tapasztalataim voltak.

22/L

2013. ápr. 7. 15:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Pubok, kocsmák, kávézók, könyvtárak stb.
2013. ápr. 7. 15:04
 2/12 anonim ***** válasza:
vonat, busz.. :))
2013. ápr. 7. 15:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Menj koncertre, ülj be valahová meginni valamit. Ne hidd, hogy ez csak a te problémád.
2013. ápr. 7. 15:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Nos, igen. A lakóhelyemen szinte semmi ilyen típusú hely nincs. Most épp valami új hobbin gondolkodom, hátha az bejön...
2013. ápr. 7. 15:08
 5/12 anonim ***** válasza:
A gyk is egy lehetőség :)
2013. ápr. 7. 15:12
 6/12 anonim ***** válasza:
...nem is kérdezek semmit. 100% már, hogy beszéltünk és úgy is messze laksz, hiába vagy vidéki. Ugyanezzel a problámával küzdök én is. 22/F
2013. ápr. 7. 15:13
 7/12 A kérdező kommentje:

Na igen, ez is egy lehetőség, csak az internetben már kezdem elveszteni a bizalmamat.

Utolsó, miért vagy benne ennyire biztos?:D

2013. ápr. 7. 15:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Mert csak. :D Mindig messze laknak az ismerkedni vágyók, miért lenne most másként? Melyik megyében laksz?
2013. ápr. 7. 15:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem csodálkozom, tényleg sok a kretén és annál kevesebb az értelmesebb ember.

Utolsó válaszoló problémája rám is jellemző, mindig mindenki a világ másik végén van :D

2013. ápr. 7. 15:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos ez így van. :(
2013. ápr. 7. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!