Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szingli évek óta egy fiatal pasi?
21 éves, sosem láttam még csajjal, a legjobb gyerekkori ismerősén kívül mással nem is láttam még nevetni sem (lányok tekintetében).
És eléggé zárkózott ami a barátkozást illeti, de nem meleg, mert normális pasiként viselkedik, de sosem láttam, vagy mondták, hogy barátnője lenne.
Amúgy vidám természetű, meg mi tagadás kocka (műszaki karon vagyunk), de lányokkal azon az 1en kívül nem szokott lógni.
Ha ráírok, vagy kérdezek tőle valamit, tőmondatokkal elintéz, így nem is merek iskolai témán kívül felhozni mást.
És a lényeg, nekem pont Ő tetszik már elég régóta.
Most ilyenkor mit lehetne tenni?
Én 23 vagyok, és én is évek óta szingli. Azért, mert az egyetem elején hanyagoltam a szocializálódást, nem igazán lett társaságom, így aztán nincs honnan választanom.
Mondjuk ha akadna megfelelő jelentkező (értsd: ha nekem írogatna valaki, aki bejön nekem), akkor nyitott lennék rá.
"de nem meleg, mert normális pasiként viselkedik"
Te semmit nem tudsz a melegekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!