Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Nagyon tetszik. :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nagyon tetszik. :/

Figyelt kérdés

Nemrég megtetszett egy osztálytársam, nem szoktunk beszélgetni, és igazából az ötlet sem tetszik hogy egy osztálytárssal járjak... de annyira belezúgtam :/ hogy nem érdekel.

Mit kéne csinálnom hogy beszélgessünk? Nem vagyok alapból valami beszédes, nehezen is nyílok meg, ezért nagyon nehéz lenne kezdeményezni, de ő nem hiszem h megtenné helyettem.

Ötletek? Témák? Segítsetek! :(

2013. ápr. 5. 20:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Jegyezd meg, Házi nyúlra nem lövünk. A platina szabály. Soha, soha, soha ne szeress felebarátodat. Az idők kezdete óta van a 8 lépés:

lépés: Vonzalom (nagyon megkedvelsz valakit) A vonzalom azonnali és tagadhatatlan.

Úgy érzed, ez most más, a platina szabály rád nem vonatkozik, és ez a

lépés: Alkudozás (Elmagyarázod, hogy márpedig jó lenne, ha lenne valami, mert…)

Azt gondolod ha gond van lelépsz, de akkor jön a

lépés: Behódolás (behódolsz a másiknak:D)

lépés: Előnyök (elmondod miért jó vele lenni, miket lehet vele csinálni, stb.)

És már itt is van az

lépés: A fordulópont (megbántod, kimagyarázod magad. ám még jobban meg szeret)

Most következik a 6. lépés végre rájössz, hogy óriásit hibáztál és most ezzel együtt kell élned a 6. lépés, a Purg… Várd ki a végét…. Még várjál… Purgatórium

lépés: Purgatórium (már elviselhetetlenül rád csimpaszkodik és nem száll le rólad, idegesít)

És így elkerülhetetlenül meg kell tenned, amitől mindvégig rettegtél, nos a kapcsolat ektómia igen kényes műtét önmagában is. De a platina szabály esetén elvégezhető csak nagyon, nagyon biztos kézzel. És ez a

lépés: Szembesítés (elmondod mit érzel és jó lenne ha vége lenne)

És minden más kapcsolatban ennyi volna. Vége a mesének. De mivel újból találkoznod kell az illetővel van egy

lépés: Csapás (a következmény hogy megutál, elkerül stb.)

2013. ápr. 5. 22:25
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2013. ápr. 5. 22:43
 13/19 anonim ***** válasza:

Tényleg hülyeség lenne összejönnöd osztálytárssal. Nekem az első barátom még 9.-ben az osztálytársam volt. Első találkozáskor kiszúrtuk egymást. Egy hónap alatt össze is jöttünk. De igazából annyira rutintalan bénák voltunk, meg én igazából be is ijedtem, hogy szakítottam. Elég sz@r érzés volt utána úgy bemenni a terembe, hogy ott van, úgy leülni órára, hogy előttem ül, úgy megszólalni, hogy hall. És még csak nem is jártunk sokáig. Ha tovább jársz vele, sokkal több élmény, emlék is van, amitől még nehezebb szerintem.

Szóval nagyon rossz ezzel szembesülni, de inkább ne. Amúgy meg korodat meg lehetne tudni? Mert oké, hogy nem vagy 18, hogy alkoholt igyál meg bulizzál, de ebből a válaszodból én azt szűröm le, hogy még gimis se vagy... Meg különben is azért tetszik ennyire ő, mert vele találkozol minden nap, mint osztálytárs. Minden lány beleszeret az osztálytársai közül legalább 1-be, pont ezért :)

2013. ápr. 7. 16:52
 14/19 A kérdező kommentje:

15 vagyok, 9.es

Ja volt 2 srác akik nagyon bej9ttek, osztályból, tetszettek nagyon... de már elmúlt.

És félév után zúgtam bele eléggé, azelőtt olyan közömbös volt számomra.

:/

2013. ápr. 8. 17:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Na amúgy van valami? Valami jele,hogy így érez Ő is?
2013. ápr. 9. 22:13
 16/19 A kérdező kommentje:

Talán :/

Nem tudom, lehet h csak beképzelem.

Milyen biztos jel van erre?

2013. ápr. 10. 15:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Az szerintem már egész jó, szimpátia szemszögéből, ha nézed és Ő is néz, illetve ha rajta kapod,hogy nézett.

Ezt úgy írom le neked,ahogy nem elővan írva,hanem ahogy lehet.

Én egy csomó mindent nem csinálok a srácnál aki tetszik,és 'előlenne írva', csinálom ami ösztönből jön.

De ha már valakit nézek pl: akkor már tuti,hogy szimpatikus,nálam legalábbis.

Ez jó jele lehet.

2013. ápr. 10. 21:31
 18/19 anonim ***** válasza:

De ha amúgy keresi a témát Ő is, és látszik,hogy figyel rád mikor beszélsz,és szívesen kérdez rólad,az szerintem már nagyon jó:)

Legalábbis egy darabig,ennél több kell, de egy ideig olyankor van remény:)

szorítok:)

2013. ápr. 10. 21:33
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. ápr. 11. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!